От х:

Днес в x:

Приключи областният етап на конкурса „Пожарникар на годината” - 2014

Областният управител награждава началника на РС "ПБЗН"-Кърджали Иван Стефанов.

Най-добрите пожарникари и спасители в областта бяха наградени със статуетки и грамоти от областния управител.

Областният етап от националния конкурс „Пожарникар на годината”-20014 излъчи най-добрите професионалисти в област Кърджали. Те бяха наградени днес със статуетки и грамоти от областния управител Илия Илиев. На тържеството, което се състоя в сградата на пожарната служба в Кърджали, присъства и зам.директорът на ОД на МВР-Кърджали Боян Кехайов. Началникът на РД „Пожарна безопасност и защита на населението” Христо Тодоров отбеляза, че 2014 година е била белязана с тежки, кризисни и дори нестандартни ситуации, с които служителите са се справили успешно.
Победители в отделните категории са: Иван Стефанов, началник на РС „Пожарна безопасност и защита на населението” в Кърджали, Мехмед Хаджисаид, старши спасител, Елка Кралева, инспектор в регионалната дирекция, Николай Баковски, младши инспектор в РС„Пожарна безопасност и защита на населението” в Момчилград и Христо Христов, инспектор в регионалната дирекция.
Със заповед на директора на РД „Пожарна безопасност и защита на населението” Христо Тодоров петимата най-добри в професията си бяха отличени и с „писмена похвала”. Те ще участват в заключителния национален етап на конкурса „Пожарникар на годината” - 2014.
Областният управител Илия Илиев пожела на огнеборците и спасителите успехи в професионалните им изяви и през новата година, а зам.директорът на ОД на МВР Боян Кехайов отбеляза отличното взаимодействие между структурите на пожарната и полицията при овладяването на кризисни и бедствени ситуации в областта.

Регионален пресцентър на МВР

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини