От х:

Днес в x:

2015: Любов, пари и бебета

Сменяйте работата след лятото, само от 25 юли до 6 септември Венера пречи за брак

Очакваме с нетърпение всяка следваща година с надеждата, че тя ще е по-добра и успешна от изминалата, а неволите и трудностите ще останат зад гърба ни. А 2015 г. ще е много благоприятна и доста по-лека от 2014 г. и ще ни дари с повече шансове и възможности. Това обещава астрологичната прогноза на Оксана Хорват-Станчева, която тя изготви специално за читателите на "Стандарт".

2015 г. ще е година на нови надежди, посоки, възможности и финансова стабилност. Догодина трябва да сме активни, но да се впускаме само в премерени рискове. Няколко астрологически влияния ще направят 2015 г. по-добра за всички нас.

"Сатурн, която през последните 2 г. се намираше в знака Скорпион, който символизира драмата, вече се премести в Стрелец и там ще се намира през следващите 3 г. - 2015-а, 2016-а, 2017-а", обяснява Оксана. По думите й, това ще ни даде нова посока и енергия. Проблеми в сферата на финансите, полиция, задкулисни игри и корупция няма да изчезнат догодина, но ще намалеят значително.

Ще се говори повече за справедливостта

а основните акценти ще са в сферата на съдебната система и образованието", посочва Оксана. Ето защо тези от нас, които работят в тези сфери, учещите, хората, които се занимават с международна дейност или недвижими имоти, ще имат много по-добри възможности за развитие през 2015 г., но от тях ще се изисква и повече отговорност.

През първата половина на следващата година планетата на късмета Юпитер ще се намира в знак Лъв, затова късметлиите тогава ще са най-вече представителите на зодия Лъв, но и на огнените знаци Овен и Стрелец. "Нещата при тези знаци ще се случват с лекота и те могат да си поставят по-високи цели догодина", посочва астроложката. От януари до юли включително ще е добър период за нова любов, сключване на бракове и раждане на деца. "От 11 август Юпитер се мести в знак Дева, където ще остане до средата на 2016 г. Затова втората половина на 2015 г. ще е успешна за зодия Дева и другите земни знаци Козирог и Телец", обещава Оксана. По думите й тогава

енергията ще се насочи към сферата на здравеопазването

и работата, затова неудовлетворените от работното си място и безработните ще имат добри възможности. По отношение на здравето, според астроложката, през 2015 г. ще се повиши здравната ни култура с ориентация към природосъобразен начин на живот и може да се очакват положителни промени в системата на здравеопазването у нас, а в световен мащаб - открития в медицината.

"Девата символизира работата, но има отношение и към финансите, така че Юпитер в този знак ще даде тласък и финансовото ни положение ще започне да се подобрява", обещава Оксана. Тя е категорична, че краят на финансовата криза астрологически вече се вижда. През първата половина на 2015 г. положението на финансите ни ще тръгне доста добре, през летните месеци е възможно да усетим лек спад, но от септември нататък отново ще има тласък и стабилизиране.

Догодина ще е идеалното време да сключим брак, ако все още не сме го сторили. Заради ретроградната Венера обаче няма да е добра идея да минем под венчило от 25 юли до 6 септември. "Този период няма да е добър и за инвестиции

добре е да се продава, а не да се купува

предупреждава Оксана. Догодина самотните ще имат по-голям шанс да срещнат своята половинка. Очаква се и да има повече международни двойки.

Най-голям успех на любовния фронт през 2015 г. ще пожънат Лъвовете, Водолеите, Телците и Овните. Годината ще е добра и за раждането на деца, защото ще ги ориса със стабилен живот. "2015 г. е годината на материалното, така че децата ще са подсигурени", посочва Оксана. "Родени с късмет" ще са бебетата, дошли на бял свят под знака на Лъв и Дева. "За бебе Лъв вече е късно, но за Дева не е", смее се астроложката. Оксана предупреждава, че догодина трябва да поемаме само премерени рискове. Успех в кариерата ще имат Скорпион, Рак и Стрелец.

Във властта: Трусове и люспи през ваканцията
Политиците от огнени и земни знаци ще са най-успешни

Правителство, избрано на изключително неподходяща дата - 5 октомври 2014 г., няма как да е много стабилно, смята Оксана. "Но пък денят, в който бе обявено, не беше чак толкова катастрофален и предполага към някаква стабилност", посочва тя.

Според нея политическата обстановка през 2015 г. ще е на ръба. "Ще има тенденции ту да се разпадне за малко, ту да се задържи. Възможни са големи катаклизми, които да се успокоят в последния момент. Така че 2015 г. няма да е спокойна в политически аспект, но не се очакват и големи сътресения като през 2014 г.", прогнозира астроложката. Според нея напрежението на политическата сцена ще се подклажда непрекъснато, но няма да ескалира. Ако има обостряне на обстановката, то ще се случи през летните месеци.

"Фактът, че ни управлява коалиционен кабинет обаче е по-добрият вариант, отколкото ако нямаше партньорство. Но тази коалиция може да роди напрежения през лятото - възможно е депутати да напускат и да има по-сериозни раздвижвания, които обаче няма да повлияят на цялостното управление", посочва Оксана.

Догодина успешните политици ще са представителите на зодия Лъв, Дева, Овен, Стрелец, Козирог, Телец. А успехът на правителството ще зависи от това доколко представителите на кабинета ще се разбират помежду си и доколко ще са отговорни към договорките, които са направили един към друг. "Ако всеки се опитва да дърпа в своята посока обаче, мандатът на кабинета е под въпрос", посочва Оксана.

По думите й, въпреки че в политически аспект 2015 г. няма да е много добра, в икономическо отношение положението на нашенеца ще се подобри. "Сатурн е планетата, която управлява картата на България и сега, навлизайки в Стрелец, ще ни помогне да излезем от тунела", обещава астроложката.

Източник: http://www.standartnews.com/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини