От х:

Днес в x:

Неделно: Час по прашка и контролно по пикник

Двама братовчеди упражняват любимата си дисциплина

Хасковското ОУ „Климент Охридски" реши да изнесе част от часовете кси извън „мъчилището” и съчетае полезното с приятното. Днес седмокласници на основното школо, проведоха изнесен час по физическо на брега на язовир „Сивата вода” край Хасково. Вместо в скучния физсалон на училището, учениците усвояваха сред природата далеч по атрактивни дисциплини като час по прашка и контролно по пикник. Последното бе издържано с отличен, след като нито едно от децата не забрави да си донесе нещо за хапване. Подкрепата бе жизнено необходима защото извеждането до „Сивата” ставаше чрез изтощаващите в септемврийската жега вело и пеши походи.

Оказа се че изнесеното обучение не е оригинална приумица на преподавателят по физическо Здравко Ковачев, а е резултат от програма на Министерството на физическото възпитание, младежта и спорта за допълнителен учебен час по физкултура. Условието е той да се провежда извън училище, за препоръчване в края на седмицата. Началните класове се водят от класните ръководители, в прогимназиалния курс с тях се заемат физкултурниците.

Г.Христов

Други практикуваха неделен пикник
Вело и пеши походи уплътняват екстра часовете по физическо
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Nq
    nqkoi si
    1 -1
    21:39, 12 окт 2014
    haha ujas naistina ste ni kachili :D
  • 2
    Ал
    ала бала
    1 -2
    21:40, 12 окт 2014
    големи симпатяги
  • 3
    Ал
    ала бала
    4 -1
    21:44, 12 окт 2014
    да бе,голям час по физкултура,хапка-пийка
    • Ha
      haha_1413139952
      2 -4
      21:50, 12 окт 2014
      nqma sto fizkyltyra te qdat i piqt a na dr ycilista nikoi nisto ne im otpyska po nikakvi proekti i nikade ne xodqt diskriminaciq
Последни новини