От х:

Днес в x:

Гонзо: Терена не ставаше и за ходене. Ненов: Левски няма да вкара по-лесни голове

Старши треньорите дадоха кратки изявления след мача. Гонзо не бе впечатлен кой знае колко от най-изразителната победа на Левски от началото на шампионата. За негова чест, Димчо Ненов не се опитваше да ни убеди, че сме гледали друг мач.

Георги Иванов – Гонзо – старши треньор на ФК Левски - София

Смятам , че това беше рутинен мач за Левски . През цялото време така доминирахме и чисто игрово и като резултат . Опасенията ми бяха, да не подценим отбора на Хасково, знаем първия кръг каква изненада те поднесоха на мача с Лудогорец. Но футболистите подходиха максимално сериозно и радващото е, че спечелихме мача
Смятам, че резултата сам по себе си говори за превъзходството на Левски в този мач . Смятам че това ще даде увереност на отбора в следващите мачове, които ни предстоят
Въпреки победата имаше много неща, от които бях недоволен, но ги оправдавам момчетата заради терена , които сега минахме през него и беше трудно даже да се ходи по него. А пък очакваме футболистите да играят бързо и комбинативно .

Димчо Ненов – старши треньор на ФК Хасково- 2009

Димчо Ненов бе потресен от играта и резултата на своите

Прекалено лесна победа за Левски . Със сигурност първите два гола ,може би са най- лесните през този шампионат и ще ми останат по този начин. Без да искам да хвърлям вината върху определени футболисти, няма по какъв начин да играем сериозен футбол , ако допускаме такива елементарни грешки .
Първото полувреме беше, може би трагично .Нямаше един с един пас точен , така че няма как да играем футбол по този начин. Не че второто полувреме сме изиграли много добър футбол, но поне се опитахме нещо да играем

-Отривате ли някакви грешки в състава , защото резервите очевидно раздвижиха играта през второто полувреме ? А да ви напомня, че през първото полувреме Хасково нямаше дори един точен удар във вратата на противника ?

Така е . Ние щом променяме на полувремето, значи сме сгрешили, но в крайна сметка всеки един от футболистите е получил шанса . Тренираме с тях през седмицата, избрали сме титулярен състав , така че ....

-Изплашени ли бяха момчетата ви през първото полувреме ?

Нямам идея. Няма как да играем и да се противопоставяме на сериозни отбори, ако играем по този начин . Не знам дали сме били уплашени . Но... това е факт . Вижда се че от мач, на мач, особенно след мача в Ловеч, когато инкасираме гол и рухва отбора и ситуацията на терена става неконтролируема . 15 минути ... е не 15, ама 5-6 минути се разправяме със съдията . Ние не играем футбол, а оставяме хората да играят футбол . Това е . Няма как да се случат по друг начин нещата, при това положение

-Притеснен ли сте за бъдещето Ви като старши треньор, особенно след тази разгромяваща загуба ?

Всеки треньор с негативни резултати със сигурност е притеснен за поста си. В крайна сметка аз и колегите ми работим , опитаваме се с този потенциал , с тези футболисти и с този колектив да подобрим нещата . Но няма от какво да се притеснявам и да се страхувам . Като не се получават нещата, казват ми и .... така

- Кое е най- слабото звено в отбора ?

Ще ви кажа честно, нашия отбор няма много голям потенциал като футболни достойнства . Като футболисти. Единствения ни резерв е в дисциплината на терена, тактическата дисциплина и отговорноста. И това като го няма, просто нещата не се получават . Много от футболистите играт на върха на своите възможности, но ние нямаме някакви футболисти, които да са решаващи , това казах и пред отбора. Ние разчитаме на колективната игра, а когато няма така, просто ние не можем да противодействаме на отбори като Левски. И това се видя на терена.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    Iv
    ivan ivanov_1411233754
    31 -17
    20:22, 20 сеп 2014
    Как работиш се вижда от резултатите та отбора 9 мача -7 загуби 1 равен 1 победа.ако на това му викаш работа ходи работи някаде другаде ама и толкова няма да те търпят.
    Така че оставка,оставка,оставка смешник.
    • Ев
      Евертъна
      29 -18
      20:25, 20 сеп 2014
      Ванка, той ако има чест и достойнство ще я подаде, но няма.
      Нали го слушаш по-телевизията след всеки мач две думи на кръст не може да върже, а мънка като някоя ощипана мома.
  • 2
    Fe
    fen
    21 -17
    20:26, 20 сеп 2014
    dimo zashto chakash da te izgonyat,podai si ostavkata i si zaminavai
  • 3
    At
    Atanasova
    40 -3
    20:28, 20 сеп 2014
    Г-н Ненов, моите уважения, но Вие не спряхте да обяснявате как нямате никакви футболисти , как нямате качествени футболисти а после казвате как момчетата нямали самочувствие!Е как мислите че се чувстват тези момчета след Вашите изказвания, като се има предвид че доста от тях са играли в А група,едва ли ако не са ги харесвали са щели да играят в други отбори!Крайно време е да потърсите грешката в себе си!
  • 4
    Ге
    Георгиев
    27 -1
    21:14, 20 сеп 2014
    Отново състава беше сбъркан,определени футболисти задържаха топката в средата на терена прекалено много и се видяха последствията,зона защита пазим човека на 5 метра,а за преса неможе и дума да стане.кога ще се смени ненов?кога ще дойде някой,който ще ги накара тези момчета да си заслужат заплатите?кога ще се даде шанс на момчета от 2-я отбор вместо така наречените дълбоки резерви от левски,цска и еди къде си,които вземаме на килограм?
  • 5
    Fe
    fen
    8 -16
    21:31, 20 сеп 2014
    Kakavto treniora I izpalnitelniqt director takav I... Виж коментара
  • 6
    Ив
    иван иванов
    27 0
    22:19, 20 сеп 2014
    Ако все още някой има малко ум в главата си от това ръководство да вземат някакви мерки ,щото при тоя игра на отбора трябва да ни плащат да ходим да си губим времето на стадиона.
    Иначе само пожарникарите и полицаите ще ги гледат,а и да вземат да намалят тия билети какви са тия цени ние да не сме в 6 та .
  • 7
    Fe
    fen
    7 -9
    22:30, 20 сеп 2014
    na 1-vo mqsto sme ama otzad naprede za tova sa skapi biletite sigurno ha-ha-ha
  • 8
    ??
    ???????????
    13 -6
    22:45, 20 сеп 2014
    Ostavka za Nenov,Ostavka i za Futbolisti te koito prodavat Machovete vav Haskovo.....I otgore i na tova neva sram za tolko zagubi oshte da prodavate bileti te na 6-10 lv,i kurban mi pravite ne kurban ami ako iskate napravete PARAKLIS na stadiona pak nqma dase opravite.Sobstenicite na otbora da poharchat malko pari za otbora ne chakayta samo ot BFS na gotovo da lapate bez da vlagate pari..
  • 9
    Sa
    SAMO HASKOVO
    8 -4
    00:25, 21 сеп 2014
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 10
    Ma
    Manowar BG
    20 0
    10:02, 21 сеп 2014
    Ако не се вземат спешни мерки ще завършим първенството със тези 4 точки ръководството на отбора къде се крие да махат тия измислени футболисти дето ги взеха и да си пускат нашите от миналата година дето играха.Скрерлевци - Дончо Атанасовци Пейковци и незнам кви дето всяка година обикалят от отбор на отбор който влезе в агрупа и те там до изпадането и после догодина пак в друг отбор пак да изпаднат и така изпадат през цялата си кариера само че с различни отбори.-
    • Ив
      иван иванов
      16 0
      10:52, 21 сеп 2014
      Напълно съм съгласен с теб ,но от треньора трябва да се почне .много слаб треньор тактически много неподготвен ,на тренировка тренират пасчета игра с едно докосване а на мач нищо от това не виждаме не могат 3 пъти да си подадат .не може вече 9 кръга да не си намерил състава .докато не се вземат двама халфа който да разиграват топката в средата и да организират атаки и един нападател няма да стане ,а тоя пейков едни шутове и да го няма пълна дупка той и за б група не става паника от всякъде.а от журналисчето тихомир петков директор не става камо ли футболисти да докара.
  • 11
    Vi
    vip
    16 0
    10:32, 21 сеп 2014
    ostavka na treniora vreme e mina polovinata sezon,i boikot za ma4a s cherno more skapi bileti da si igraqt sami sramen mach be6e tozi
  • 12
    12
    1234567
    15 -1
    16:30, 21 сеп 2014
    Гонзьо ко са праЍш ва.покажи на тия хора,как са мяташ, как са хапиш по гъзо.
  • 13
    80
    802856
    16 -9
    16:52, 21 сеп 2014
    Димчо Ненов е най-добрия треньор, за който можем да мечтаем. Много е лесно сега да плюем, но не забравяйте кой изведе отбора до това ниво. Едва ли с някой друг нещата щяха да се случат и още дълго време щяхме да гледаме мачове от А група само, че на телевизора. Да му пожелаем успех и дано нещата да потръгнат.
    • Ев
      Евертъна
      6 -8
      20:54, 21 сеп 2014
      Ако ще и Йохан Кройф да е, но навсякъде по-света, хората след негативни резултати си подават оставката.
      А и да припомним, някои доста странни резултати на Хасково у дома през миналия сезон.
      Но тогава не беше момента да му се иска оставката.
      Изчакахме, видяхме вкара отбора в "А" група.
      Но сега нещата не вървят и трябва да си подаде оставката сам, така го правят в белите страни.
  • 14
    Sg
    sgg
    12 -1
    11:49, 22 сеп 2014
    Ненов е най-малко виновен за положението на отбора. Нямаме футболисти и пари. Това е. Привличането на уж опитни футболисти само развали колектива и това се вижда отлично. Този отбор няма характер. Новите титуляри не се раздават докрай. Въобще атмосферата около отбора е отровена. Само един бай Недял не стига. Най-много за него ме е яд, защото винаги се раздава докрай. Видя се и колко хасковлии обичат футболния клуб. Лошото е, че скоро няма да видим А група. Изпадането беше ясно още с влизането. Просто не заслужаваме.
Последни новини