От х:

Днес в x:

Вместо за билбордове, ГЕРБ даде 10 000 лв. за бяла техника на Странско

Бяла техника за 10 000 лв. дари на пострадалите от наводненията в димитровградското с. Странско ПП ГЕРБ. Лично лидерът й Бойко Борисов посети днес наводненото село и се срещна с жителите му. Той поясни, че средствата са от предвидените за поставяне на билбордове в Хасковска област. Техниката ще бъде разпределена между хората, независимо от партийната им принадлежност, увери Борисов.

Визитата на лидера на ГЕРБ се радваше на голям интерес, хората искаха да се снимат с него и да споделят проблемите си. Кметът на Странско Фильо Стоев помоли за съдействие за ремонт на сградата на здравната служба. Тя е необитаема в момента, а покривът й е рухнал. За целта ще бъде изготвена количествено-стойностна сметка, увери кметът на Димитровград Иво Димов.

Борисов и водачът на листата на ГЕРБ в Хасковско Делян Добрев, както и кандидатите за народни представители Владимир Митрушев, Евгения Ангелова посетиха наводнени къщи. Втори ден в Странско са близо 150 доброволци на ГЕРБ от Хасково, Пловдив, Пазарджик, Кърджали, които помагат за разчистването. Утре там ще пристигнат още 100 души, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той заръча на кмета на Странско да подсигури животни за семействата, които са ги загубили в пороя, за да успокоят те. 

Платен репортаж.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини