От х:

Днес в x:

Командос спасява живота на самоубиец

Истински екшън на живо наблюдаваха жителите на бразилската столица Бразилия. Действието, достойно за сценарий на филм, се развива в жилищна сграда в мегаполиса. Мъж, чието име не се споменава, е застанал на перваза на прозореца на 12-я етаж на сградата, в която живее и заплашва, че ще скочи.

Причината за решението на мъжа да сложи край на живота си е безпаричието. Самоубиецът се оплаквал, че няма пари, за да си купи лекарства, които са му жизнено необходими. Отчаян от положението, мъжът решил да сложи край на живота си, предават от ПИК. Бдителни съседи обаче алармирали органите на реда, които незабавно пристигнали на мястото.

Като в истински холивудски екшън, част от полицаите стояха на земята и се опитваха да разубедят мъжа от крайното решение. През това време командос от специалните части се качи на покрива на сградата, от където беше спуснат по въже до прозореца с кандидат-самоубиеца.

Докато мъжът се усети, командосът за отрицателно време успя да го бутне обратно в сградата. Вижте и вие видеото, достойно за сценка от екшън филм.

Източник: http://scandalplus.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини