От х:

Днес в x:

Д-р Ясен Янев сменя д-р Йовчев начело на “Хигия“

Д-р Ясен Янев

Д-р Ясен Янев ще оглави първата частна болница в Хасково - „Хигия“, научи Haskovo.net. Шефското място се оваканти след внезапната оставка на досегашния управител д-р Пламен Йовчев. Той я връчил на останалите акционери в началото на тази седмица. Докторът не пожела да коментира решението си. Оттеглянето му било заради вътрешни проблеми с останалите акционери, но отказа повече информация. Той бе управител на клиниката от откриването й през 2007 година и е най-големият акционер на частното лечебно заведение.

Евентуалният му заместник д-р Ясен Янев коментира за Haskovo.net,че е получил такова предложение, но все още назначението му не е факт. Новият шеф ще е ясен след събрание на акционерите, което трябва да се свика до седмица.

Д-р Ясен Янев е специалист по вътрешни болести и кардиология. Бил е 9 години директор на многопрофилната болница за активно лечение болницата в Хасково, депутат от парламентарната група на НДСВ в 40-то Народно събрание и заместник-министър на труда и социалната политика. В момента има частна практика в Хасково.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини