От х:

Днес в x:

Голяма порция смях в театъра през май

13 май – вторник
начало 19 ч.
край 20.30 ч.

С А К О О Т В Е Л У Р – комедия от Станислав Стратиев
режисьор Боил Банов
в ролите: Стефан Щерев, Веселин Анчев, Николета Малчева, Теодор Папазов, Светла Рудева, Стефан Цирков, Росица Тринязова, Константин Любенов, Никола Сталев
цени на билетите – 5 и 6 лв.

15 май –четвъртък
начало 19 ч.
край 20.30 ч.

К Л Ю К И О Т А Д А - комедия от Ж.Н.Фенуик
спектакъл на Деляна Хаджиянкова, Васил Михайлов, Ивайло Христов
Спектакъл, в който една журналистка, един политик и един фризьор се срещат в Ада....И стават там едни неща.....
Цени на билетите – 8, 10 и 12 лв.

17 май – събота
начало 19 ч.
край 20.30 ч.

ЦАРСТВОТО ЗЕМНО по Тенеси Уилямс
Сценична версия,визуално решение и постановка – Бойко Богданов
в ролите: Николета Малчева, Стефан Щерев,
Веселин Анчев
Цени на билетите – 5 лв.

28 май – сряда
начало 19 ч.
край 20.50 ч.

Театър Мелпомена гостува с комедията
Б Л А Г О Р О Д Н И Я Т И С П А Н Е Ц от Съмърсет Моъмрежисьор Велко Кънев
в ролите: Светлин Стоилов, Елена Петрова, Димитър Рачков, Мария Статулова, Мирослав Кьосев, Светлана Бонин, Стефан Рядков, Жанина Дончева
цени на билетите – 15 лв

И през този месец трима зрители ще получат по два безплатни билета за спектакъл по избор от юнската програма на театъра.Достатъчно е да запазите билетите от гледаните представления през май.Победителите ще бъдат определени чрез теглене на жребий в присъствието на медиите на 30 май.Очакват ви още две награди – безплатни процедури в Център за красота и здраве " Его".

г а с т р о л

27 май-вторник от 9.30, 10,30 и 15.30 ч.
Куклен театър – Сливен гостува в Детски градини
З А Д А В И С Е М Е Ц А по Ран Босилек
Постановка Дарин Петков
Сценография Иван Цонев
Участват: Татя Русева, Румяна Русева и Пламен Иванчев

н е д e л н и п р е д с т а в л е н и я

11 май – 10.30 ч
П Е П Е Л Я Ш К А от Шарл Перо
Режисьор Съби Събев
Сценография Томияна Томова-Начева
Актьори: Силвия Предова и Янко митев

18 май – 10.30 ч.
Б А Л К А Н С К И П Ъ Т Е Ш Е С Т В Е Н И К от Янко Митев
Режисьор Съби Събев
Музика Веселин Койчев
Кукломайстор Таня Ганчева
Участват: Силвия Предова и Янко Митев

25 май – 10.30 ч.
Щ А С Т Л И В И Я Т П Р И Н Ц от Оскар Уайлд
Режисьор Съби Събев
Художник Томияна Томова-Начева
Ролите изпълнява Силвия Предова

Цена на билетите за деца и възрастни – все още 2 лв.

След всяко неделно представление се тегли томбола "Сладък празник" с награди от Детска сладкарница "Двете кукли".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 06.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
06 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
06 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
06 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
06 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
06 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
06 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
06 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
06 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
06 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
06 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
06 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
06 апр 2020
Последни новини