От х:

Днес в x:

Патрик Суейзи е болен от рак

Актьорът и танцьор Патрик Суейзи, нашумял с участието си в холивудски продукции като "Мръсни танци" и "Дух"е болен от рак на панкреаса, съобщи Ройтерс.

Въпреки поставената му диагноза, Суейзи продължава да се снима, а и по всичко изглежда, че прилаганото му лечение засега е успешно, казал говорител на звездата, цитиран от агенцията. Отхвърлени са и твърденията, че актьорът е в тежко състояние и му остават само няколко седмици живот.

Към съобщението е приложено и писмено заявление от лекуващия лекар, който казва, че "заболяването на Патрик е доста ограничено и се поддава добре на прилаганото лечение".

Самият Суейзи изразил благодарност на всички загрижени негови почитатели, които са изразили подкрепа в битката му с болестта.

Въпреки че е участвал в десетки кино и телевизионни филми, както и театрални пиеси, Патрик Суейзи остава най-популярен с ролята си на инструктора по танци Джони Касъл във филма от 1987 г. "Мръсни танци". Неговото изпълнение на песента "Тя е като вятъра" (Shes Like the Wind), включено в саундтрака към филма бе и голям хит в световните музикални класации.

В България, както и в някои други държави по света обаче, Суейзи е по-известен с участието си в "Дух" (1990), където негов партньор бе друга звезда - Деми Мур. Филмът бе номиниран за Оскар.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини