От х:

Днес в x:

На ГКПП: Крият 5-дневно бебе между тикви

Гастарбайтери скриха 5-дневното си пеленаче в автомобил с тикви. Те са заловени на граничния пункт Капитан Андреево при опит да влязат в страната.

Чужденците, които били без документи за самоличност, пътували от Анадола към Франция. Изведнъж обаче пътничката, която била бременна, получила контракции и се наложило да я приемат в болница в Истанбул. Покрай престоя им там и раждането, крадци им задигнали парите и личните документи, както и тези на колата. Те потърсили съдействие от френското посолство в мегаполиса. Там им обяснили, че трябва да изчакат няколко дни, но те решили, че не могат да губят време.

След изписване на майката и бебето семейството продължило по пътя си. На влизане в България обаче са хванати на границата. Освен майката, бащата и новороденото, в автомобила пътували и другите им 5 деца. При проверката униформените се натъкнали на пеленачето, което било оставено измежду тиквите, до краката на майката. Срещу тях е образувано бързо производство и родителите са осъдени на година условно с 3-годишен изпитателен срок. Трябва да платят и 1000 лева глоба.

Ива Иванова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини