От х:

Днес в x:

Най-луксозният Hyundai

Корейската марка работи върху имиджа си със суперлуксозен Equus.

Досега Hyundai Equus е имал възможността да се докаже като доста луксозен автомобил. За да затвърдят това впечатление обаче, от корейската компания са обединили сили с момчетата от Hermes и са създали още по-луксозен вариант на лимузината (конкретно на варианта с по-дългата база).

От Hyundai присъстват на автомобилното изложение в Ню Йорк с фейслифта на Equus, но същевременно в Сеул показват специалния вариант, базиран на удължената версия на модела. В резултат на ползотворната работа с Hermes Equus получава редица допълнения по екстериора, както и още по-луксозно оформление на интериора.


Концепцията е резултат на двугодишен проект за създаването на „модерен премиум” автомобил. Вътре в Equus ще откриете повече от 20 различни елемента, създадени специално за прототипа. Освен това се предлагат няколко вида кожа, внимателно подбрани от Hermes (включително крокодилска кожа за вътрешната страна на вратите). Задната централна конзола черпи вдъхновение от самолетите и включва четири държача за чаши и сгъваема масичка. Освен това е налично много пространство за съхранение на различни предмети, както и специално отделение за бутилка с вода.



От Hyundai и Hermes са направили 3 бройки от специалния Equus, но нито една от тях не се предлага за продажба. Нещо повече – няма никакви планове за производство на този модел, като основната му функция е да подобри имиджа на компанията.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини