От х:

Днес в x:

В сърцето на гр. Хасково отвори врати нов магазин, който бързо се превърна в задължителна спирка за любителите на уникални и завладяващи аромати

Изображение 1 от 3

    В сърцето на гр. Хасково на адрес булевард „България“ №57 А, наскоро отвори врати нов магазин, който бързо се превърна в задължителна спирка за любителите на уникални и завладяващи аромати. „Allure Fragranse“ предлага едно неповторимо пътешествие в света на арабските парфюми, като внимателно е подбрал своето портфолио от над 300 модела на някои от най-известните и обичани марки като Lattafa, Al Haramain и Maison Alhambra.


    Всеки, който последва в instagram „Allure Fragranse“ и коментира под техните снимки и видеоклипове в TikTok до края на април, получава специална отстъпка от 10%  за покупки във физическия магазин.


    Магазинът се отличава с внимание към детайла и стремеж към автентичност, като по този начин успява да предложи на своите клиенти изключително качество и уникалност във всеки флакон. От изтънчени дървесни нотки до сладки и пикантни аромати, „Allure Fragranse " обещава да задоволи и най-претенциозния вкус.


    Магазинът изненадва с достъпни цени, като ценовият диапазон на почти всички продукти е между 40 лв. и 80 лв. Ексклузивни единични предложения са в по-високия ценови клас от 150-170лв. Това позволява на всеки любител на парфюмите да се сдобие с перфектния за него аромат, без да се налага да се разделя с цяло състояние.


    За всички, които не могат лично да посетят физическия магазин във Хасково, „Allure Fragranse“ предлага и онлайн поръчка като поръчки се приемат на лично съобщение, като дава възможност за бърза и лесна покупка от всяка точка на България.

    С бързата доставка Allure Fragranse се стреми да предостави на клиентите си незабравимо пазаруване.

     

    Видеа по темата

    Последни новини