От х:

Днес в x:

9 °C

Опитват да разчетат бележник, захвърлен в близост до тялото на Николов.Печата

"24 часа": 
Президентът Радев обсъди с Джон Съливан стратегическото партньорство
 
Държавният глава Румен Радев е разговарял на "Дондуков" 2 със заместник-държавния секретар на САЩ Джон Съливан, който е на посещение в България. В срещата е участвал и посланик Ерик Рубин. Във фокуса на разговорите са били стратегическото партньорство между България и САЩ, както и развитието на двустранното сътрудничество.Президентът Радев е изразил интереса на страната ни към разширяване на икономическия обмен и увеличаване на инвестициите от САЩ в сфери с висока добавена стойност и информационните технологии. По думите му България се утвърждава като регионален технологичен лидер и привлича все повече експерти и технологични компании от региона и Европа.Памет.
 
"Дума":
 
Стотици почетоха паметта на шестте ястребинчета
 
Стотици жители и гости на община Антоново отдадоха почит на жертвите на фашизма в Националния детски комплекс в село Ястребино. На 20 декември 2018 г. се навършват 75 години от разстрела на 18 души от малкото село, между които и 6 деца - Надежда, Иван и Стойне Калайджийски, Цветанка и Ценка Димитрови и Димитринка Стоичкова.
 
На възпоменателния събор, организиран от Инициативен комитет, присъстваха вицепрезидентът Илияна Йотова, зам.-председателят на БСП Деница Златева, депутатите от левицата Светла Бъчварова, Георги Андреев, Красимир Янков и Лало Кирилов, членът на Изпълнителното бюро на БСП Вяра Емилова, цялото ръководство на МО на социалистите, представители на Българския антифашистки съюз. Присъстваха и много представители на левицата от област Търговище, зам.-кметът на община Антоново Неджатин Мустафов, както и членове на местния Инициативен комитет, оглавяван от Димитър Максимов.Разследване.
 
"Монитор":
 
Опитват да разчетат бележник, захвърлен в близост до тялото на Николов
 
Експерти сушат самоделно направен от картонени листове бележник, намерен край пачките с банкноти и кобура с револвер, за които се предполага, че са изхвърлени от открития мъртъв между селата Бузовград и Горно Черковище началник на КАТ-Казанлък Тодор Николов, съобщи наблюдаващата досъдебното производство прокурор Таня Димитрова.
 
По думите й страниците били доста увредени от престоя в утайника, тепърва специалистите щели да кажат дали са годни за допълнителна информация.
 
При първия оглед в личния автомобил "Мерцедес" на Николов и в дома му не са били намерени два от трите му мобилни телефона, за които се знаело, че ползва в ежедневието си.
 
Иванчева.
 
"24 часа":
 
Ваклин: 10 минути, след като Иванчева получи парите, преписката ми бе пусната
 
"Когато подадете документи за една преписка и стигнете до районната администрация, която има единствено курирска роля да изпрати писмото до главния архитект, а в същото време чакате 7-8 месеца, ви става ясно, че не става въпрос за некадърност, а за нещо друго". Това заяви пред камерите на Канал 3 строителният предприемач Александър Ваклин във връзка с казуса с обвинената в получаване на подкуп бивша кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова и по-конкретно затова как на него му е станало ясно, че от него се иска подкуп.
 
Именно след жалба на Ваклин и с негово съдействие се стигна до арестите на Иванчева и Петрова.
 
"Седмици наред се носеха слухове и от други хора за тази практика", допълни той.
 
Относно излезлите СРС-та в медиите той бе категоричен, че тези, които са с негово участие, са истински.
Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини