От х:

Днес в x:

13 °C

Кърджалийски камион изсипа ламарини и блокира бул. „Васил Левски“

    Камион с кърджалийска регистрация разсипа ламарини и блокира булевард „Васил Левски“ в Хасково. Инцидентът стана около 15:30 часа днес. По това време автомобилът се движел в посока към булевард „Илинден“. В района на бившата Захарна фабрика металните плоскости се изхлузили от каросерията на камиона и се стоварили на пътното платно. При падането им за щастие не са били засегнати движещите се зад него автомобили.

    В разчистването на плоскостите се включиха десетина души от преминаващи коли, както и служители на общинско предприятие „Екопрогрес“. Никой от присъстващите обаче не призна да е шофирал камиона, разсипал ламарините с дължина над 3 метра. Заради инцидента движението в района беше временно блокирано.

    На място пристигнаха полицаи, които се заканиха да глобят водача на автомобила, който е превозвал неукрепения товар. Униформените бързо предприеха мерки за регулиране на трафика.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      12
      123
      11 -3
      08:22, 16 ное 2018
      Отново с регистрация " К ".Тия кривоглавите нямат и представа за закона за движение по пътищата.Без гънки по мозъка и само с опит от управление на катъри.
    • 2
      Ас
      Асковски бек
      8 -1
      10:00, 16 ное 2018
      Това наистина ли се е случило - " Никой от присъстващите обаче не призна да е шофирал камиона, разсипал ламарините с дължина над 3 метра" ? Това е уникалната простотия на куките - не знаят кой е виновен - значи, няма виновен. Но не го и търсят!Естествено, щом става въпрос за читаци! Нали комисар Цанков, е от ДПС!!!
    • 3
      Jo
      John
      2 -1
      12:10, 16 ное 2018
      с такива помагачи не ти трябва глоба, сега тази ламарина дето я нагазиха помагачите ще се бракува...
    Последни новини