От х:

Днес в x:

Кметът дава таксите за градина на Апелативна прокуратура

Кметът на Хасково Добри Беливанов е депозирал жалба до Апелативна прокуратура Пловдив срещу отказа на окръжните обвинители да атакуват в съда новите такси за детска градина в областния град.

До произнасяне на държавното обвинение се стигна след сигнал на Беливанов за незаконосъобразност на измененията на таксите за градина. Според него то е неясно и може да се тълкува по няколко начина. Окръжна прокуратура обаче не намери мотив за образуване на дело и отказа да го оспори в съда.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Га
    Галя от добруджа
    12 -6
    15:27, 14 мар 2018
    Дедиии, деди няма да мине и там, за какво се пънеш се чудя, от директорките ли те е страх, какъв е проблема за таксата, да не намалеят годишните им бонуси ли?
  • 2
    По
    Погнуса
    9 -10
    15:28, 14 мар 2018
    Гаден гадняр! Как не те е срам бе некадърнико? Ставайте да го изритаме тва безграбначно мекотело, което папка и заолатка и пенсийка, а е и некадърен на всипкото отгоре и некомпетентен.
  • 3
    Ма
    Майка на две деца
    9 -7
    15:28, 14 мар 2018
    Този човек тръгна срещу младите хора в града и срещу децата им. Някой да го спре!!! Долно поведение. При положение че във всички общини правят облекчения този стиснат човечец иска да трупа пари на гърба на децата ни. Долна постъпка, г-н кмете. Много мерзко. Много лицемерно. Нямаш очи да се покажеш пред хората. Затова пишеш само жалби до прокуратурата.
  • 4
    Nm
    nmam dumi
    5 -4
    18:35, 14 мар 2018
    Боже дай ни съвет какво да правим.
  • 5
    43
    436128
    2 0
    06:59, 15 мар 2018
    Той да вземе най-сетне мерки за неспазването на закона за пенсиониране, когато се навърши определената за това възраст. Стига са дондуркали стари началници като Настенката от школското общежитие, която се натиска там за голяма заплата. Аман от номерата на наборите ти, кмете. И нея всички я мразят, ама не й пука. Нали взема големите заплати и не спира да тормози хората. Стига с това самоуправство.

Видеа по темата

Последни новини