От х:

Днес в x:

Шофьор без книжка бяга от полицаи, закопчаха водач с три нарушения

26-годишен любимчанин е задържан в ареста до 24 часа. Полицаи от участъка забелязали младия мъж да шофира лек автомобил Опел, знаейки че му е отнета книжката. Служителите го последвали, а той спрял и хукнал да бяга. Справка след задържането му показала, че все още е в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление.

Друг водач пък е арестуван за три нарушения на Закона за движение по пътищата. 44-годишният мъж от село Страхил войвода е заловен от полицаи в стамболовското село Пътниково да шофира Форд с регистрационни табели на друга кола. Оказало, че водачът няма книжка и шофира с 0,69 промила алкохол. Той е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

Още един пиян водач са арестували униформените полицаи в Хасково. Те са заловили 28-годишен младеж да шофира по улиците на града Форд-а си с наличие на 1,21 промила алкохол.

За кола без регистрационни табели е започнато производство в РУ Хасково. Униформените спрели за проверка Ваз, шофиран от 66-годишен мъж от града, движещ се по улиците на село Сусам без автомобила да е регистриран по надлежния ред.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Гю
    Гюнай
    2 0
    06:15, 13 фев 2018
    Тва на снимката работеше като огняр в Стамболово.Хем катаджия,хем огняр.
  • 2
    Фи
    Фики
    1 0
    17:32, 13 фев 2018
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
Последни новини