От х:

Днес в x:

Горящо Рено прехвърли искри върху съседна кола

Две коли са горели снощи в Хасково. Инцидентът е регистриран в полицейския бюлетин на улица „П. Р. Славейков“. Първоначално на тел. 112 е получен сигнал за един горящ автомобил. Той е бил подаден около 21,25 часа. Изпратените полицейски и пожарникарски екипи установили, че гори лек автомобил Рено, собственост на 32-годишна жена от града. В пламъците е изгоряла предната част на колата. Частично засегнат от пожара в задната си част е и лек автомобил Пежо, който бил паркиран в близост. Работата по образуваното досъдебно производство продължава. Според бюлетина на пожарникарите причината за избухването на пламъците в Реното не са установени при първоначалния оглед. 

От полицията съобщават и за още един среднощен пожар. Низи тютюн и покрив са изгорели в пожар, лумнал малко преди 3 часа в стопанска постройка в село Александрово. По данни на собственика на имота са изгорели 600 низи тютюн и покрива на постройката. Предстои извършване на допълнителен оглед днес.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Сл
    Случаен
    1 0
    16:59, 3 ное 2017
    Днес,като си миех колата на автомивка Илиев, един бус без шофьор,изтърван по незнайни причини влетя в съседната бензиностанция,,Рила Ойл,, и се удари в цистерна,собственост на бензиностанцията. Цистерната е пълна с Газ Пропанбутан а на нея пише ВОДА. Хора от съседния блок коментираха,че цистерната си стои там от година-две. На кой ли му пука. A имаше и накакъв теч...
Последни новини