От х:

Днес в x:

Валери Симеонов: Чух протестиращите в Асеновград и заставам на тяхна страна

    "Държавните органи са влезли в циганската махала в Асеновград и ще проверят законността на къщите - незаконните ще бъдат бутнати. Полицията е постоянно в циганския квартал и ще остане там, колкото е нужно. Борбата с битовата престъпност почва от гетата. На придошлите от съседни села цигани в Асеновград, стоящи реално зад проблема, ще бъде направена щателна проверка по адресна регистрация. Чух протеста на хората в Асеновград и заставам на тяхна страна."

    Това написа в профила си в Туитър Валери Симеонов. Днес вицепремиерът присъства на срещата с протестиращите в Община Асеновград.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Не
      Несси
      1 0
      16:22, 29 юни 2017
      Какви проверки ми говорят след като позволяват на 100 човека да се регистрира на един и същ адрес.Лично аз съм станал свидетел когато работех на СИК по време на изборите и от улица Мануш Войвода номер не помня дойдоха най- малко 30 човека.Плюс това детето ми не взима детски че доходите ни надвишават с малко ,а на циганите депотатите им пшащат водата ,взимат помощи и отделно бях свидетел също че ц***** пазаруват от Билла бебешки стоки с валчер на стойност 100 лв ,а моето дете неможе да взима 35 заради доходи .
    Последни новини