От х:

Днес в x:

16- годишен помете с кола мъж от пейката пред къщата му

16-годишно момче от Маслиново нарани 54-годишен мъж докато седял на пейката пред дома си в с.Узунджово. Причина за неприятния инцидент е несъобразената скорост, с която безразсъдният младок шофирал Фолксвагена по улиците на селото. Неправоспособният водач изгубил управлението над колата, която ударила седящият на пейка мъж. От удара, пострадалият е с охлузвания по гърба. След инцидента обаче вместо да помогне на пострадалия, неопитният шофьор избягал от мястото на произшествието, но по-късно е разкрит и разпитан.

Несъобразена скорост е причината и за станалото вчера следобед произшествие на АМ”Марица”, при което Ман, собственост на софийско дружество се обърна. Колата, шофирана от 37-годишен софиянец се е движила с несъобразена скорост. Поради това, водачът е загубил контрол, пресякъл е мантинелата, навлязъл е в платното за насрещно движение и се е преобърнал. От удара е със съмнение за комоцио, без опасност за живота. Съставен акт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    00
    001
    42 0
    11:49, 29 юни 2017
    докато ням затвор за неправоспособни водачи които дръзват да карат ще е така!!!!!!!!!та те са потенциални убийци и самоубийци!!!!!!!!
  • 2
    Оч
    очевидец
    25 0
    13:06, 29 юни 2017
    а знаете ли,че бащата сам му я дава ,а вчера след инцидента даже не му се скарал,което е наи-малкото което може да направи ?
Последни новини