От х:

Днес в x:

10 °C

18-годишно момче е в неизвестност от два месеца

18-годишно момче от София е в неизвестност от два месеца. Това алармира майка му, след като връзката ѝ с него спира през ноември миналата година, съобщи Нова тв.

„С него поддържахме връзка по Facebook и Viber до началото на декември. После започна да ми отвръща само с „Да” и „Не”. Последно съм го виждала през октомври. Причината да не се виждаме често, е че Майкъл живее при баща си, тъй като ние сме разделени. Вкъщи не е имало проблеми.Подозирам отвличане. Баща му не знае нищо повече по въпроса. Бях в полицията и ми казаха, че той е на 18 години и може да прави каквото си поиска”, обясни Гергана Михайлова, майка на изчезналия Майкъл.

Последно Майкъл отишъл да посрещне рождения си ден с приятели в дискотека. Близките му приятели не знаят къде може да е той. Момчето вече е пуснато за издирване от полицията.

„Искам да го видя, че е жив и здрав. Искам да му кажа, че много го обичам. Не вярвам на приятелите му, че не знаят къде е Майкъл. Нека да ми се обади”, помоли майката на Майкъл Гергана Михайлова.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта

Последни новини