От х:

Днес в x:

Пуснаха евтини карти за ученици и студенти в градския транспорт

Карти за пътуване с намаление за ученици и студенти пуска от 1 ноември 2016 година „Тролейбусен транспорт“ ЕООД , съобщи директорът на дружеството Йордан Панев.

Цената на тримесечната карта е 54 лева, а тази за 6 месеца струва 100 лева. До сега се предлагаха само едномесечни на цена 20 лева. Еднократният билет остава 1 лев.

Картите вече са в продажба от офиса на „Тролейбусе транспорт“ ЕООД Хасково на ул.”Ивайло” 1.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    **
    ***
    7 -1
    12:43, 24 окт 2016
    Това намаление ли е? В момента тролеите в посока към и от "Мехонотехникума" са препълнени. Едва ли "Тролейбусен транспорт" е имал някога такъв оборот, благодарение на учениците от " Иван Рилски". А цената на еднократния билет не е ли 0,80 лв.
  • 2
    Ро
    родител
    6 -3
    14:17, 24 окт 2016
    ЕЕЕ няма такава държава!
    Защо да се плащат карти при условие че децата ,а и родителите нямат вина че Иван Рилски е в ремонт!Няма ли безплатен превоз...от селата децата плащат ли за автобус...Хайде господин Беливанов не е честно..
    • Ge
      Gergana Toneva
      0 0
      08:35, 26 окт 2016
      А децата, които пътуват от Сточна гара до Икономическия, кои им плаща билетите или само на тези от ОУ "Иван Рилски" всички сме им задължени? Спрете се с глупостите си и проявете малко търпения! Все пак ще обновяват вашето училище! Ей, големи мрънкачи! Ужас!
  • 3
    **
    *** друг родител
    3 -2
    15:26, 24 окт 2016
    Явно общината в лицето на "Тролейбусен транспорт" смята, че е направила голям жест към стотиците семейства, чиито деца учат в "Иван Рилски". Дори гласуват отрицателно на коментарите ни. Това въобще новина ли е? А що за намаление - от 2 лв.месечно!? Това дори е нагло от тяхна страна. Мисля, че от 1 до 4 клас учат не по-малко от 600 деца. Повечето от тях пътуват и с придружител. Да спра до тук с математиката .... Ееее, браво на община Хасково - може да проточи ремонта още 10 месеца след обещания срок! Направо ми иде да спра въобще да ползват тролейбус след тази наглос!!!

  • 4
    Ощ
    още един родител
    2 0
    17:05, 24 окт 2016
    възмутително,но със сигурност нищо няма да се промени спонсори на тролейбусен транспорт,на обиколните таксита и т.н.Учебници,тетрадки и принадлежности,охрана и още колко много неща е как учението да не платено!Нямам думи колко лв.са детските надбавки понеже ние не вземаме,стигат ли за карта до училище питам?
Последни новини