От х:

Днес в x:

Влюбени се ожениха под облаците на "Орлово око" над Ягодина

    Сватба почти в облаците, високо над върховете на родопски хребети, е прекрасното изживяване за влюбените, изберали да започнат семейния живот по нестандартен начин. Само преди няколко дни двойка от София си каза заветното „да“ на панорамна площадка „Орлово око“ над родопското село Ягодина. Това е втората сватба на върха, а ритуалът бързо набира популярност и вече има мераклии за още сватби през юли. Церемонията е повече от впечатляващи, емоциите са неповторими, а младоженците няма да забравят преживяването за цял живот.

    Гостите и двойката тръгват с гайди от Ягодина, а после с джипове катерят до върха, където кметът на Ягодина извършва гражданския ритуал. Вместо Менделсонов марш, тържеството тече на фона на родопска музика, а чашите звънко се чупят направо на площадката под облаците, достъпни само за орлите и...любовта.

    Последната сватба от 4 юли 2015г се случила пред очите на очарованите туристи, пристигнали на възвишението с 1563 метра надморска височина и уникална гледка. Така регионът на Ягодина се сдоби с още един нестандартен вариант за сватбено тържество, след като Ягодинската пещера от години е хит за авантюристично настроени младоженци.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини