От х:

Днес в x:

Футболът закъса и за масажисти, спешно търсят за 800 лв заплата

Изпълнителния директор Тихомир Петков анонсира спешна нужда от масажист на Ямача

След като в последно време се раздели с 10 футболисти и няколко треньори, ФК „Хасково“ го закъса и откъм масажисти. Клубът спешно търси рехабилитатор, като предлага щедрото за Хасково възнаграждение от 800 лв, обяви изпълнителният директор Тихомир Петков. „Досегашният бе от Свиленград, но напусна, защото имаше здравословни проблеми“, уточни Петков. Въпреки доказаните си способности, човекът срещал сериозни затруднения, когато трябвало да обслужи 15-16 футболисти, колкото е групата за мача. Ролята на масажиста в един футболен отбор е дори по-ключова от тази на лекаря, защото медикът се намесва при ясно изразен медицински проблем. Докато масажистът е на линия редовно и на тренировки, и на мачове, като буквално е последната преграда пред дебнещите ежеминутно мускулни контузии и всякакви видове разтежения и усуквания. От бъдещия спасител с вълшебни пръсти се иска най-вече доказан професионален опит или поне китап в спортната медицина. И да е мъж, с усмивка допълват от клуба. Другото би било много разсейващо. 

Хасковският футбол напоследък се оголи откъм кадри. Преди месец от Ямача си заминаха 5-ма футболисти - Недялко Хубенов, Васил Велев, Галин Димов, Николай Димитров и Мартин Ковачев. Само преди ден пък стана ясно че са натирени още 5-има - Боян Пейков, Дончо Атанасов, Атанас Чепилов, Майкъл Тевия и Костадин Ничев, барабар с треньорите Сашо Манов и Любомир Симов.


Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ди
    Дидо
    9 0
    16:43, 19 дек 2014
    Върнете миналогодишния масажист Ерик
  • 2
    Aa
    aaaaaaaaaa
    9 -4
    18:39, 19 дек 2014
    Кой ще ви търка като луд по 20 човека на ден,и то по няколко пъти за 800 лева бе!!!?по добре си вземете един черен теляк!по ще се навие!
    • Фе
      фен
      4 -1
      22:53, 19 дек 2014
      В отбора трябва да се работи от морал за любов от играта......
  • 3
    Па
    Панчо
    3 -2
    11:56, 20 дек 2014
    Направете Емил Ангелов масажист и без това за друго не става !
Последни новини