От х:

Днес в x:

Д-р Дариткова: Твърденията за смяна на Мелемов са интрига на конкуренцията

Д-р Дариткова днес беше на работното си място и до 16ч. преглеждаше бебета в кабинета си в Смолян

„Това е абсолютна инсинуация, няма нищо вярно и съм озадачена от подобни твърдения“.

Така депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова коментира пред Смолян Бгвести.нет публикации в медиите, че се готви смяната на областния лидер на партия ГЕРБ Николай Мелемов, а предстоящата рокада била заради незадоволителните резултати на предсрочните парламентарни избори. Това пък поставяло под въпрос и издигането му като кандидат-кмет за втори мандат от ГЕРБ в Смолян за изборите догодина, твърдят още в национални медии източници от високите етажи на партийното ръководство.

„Няма дори най-малката индикация, че г-н Мелемов ще бъде сменен като областен координатор. Още повече, че ние се справихме много успешно на изборите през октомври и имаме с 3 хиляди гласа повече от предишния вот“, допълни още депутатът.

Д-р Дариткова обясни, че в момента текат събрания на структурите на партията по общини, на които се номинират ръководители на общинските структури и допълни, че тя е номинирана за лидер на ГЕРБ в Смолянска община, тъй като кандидатурата й е издигната от съпартийците й в Смолян. Това обаче са направили единствено хората от общинската организация на ГЕРБ в Смолян, а не от други структури в областта, уточни депутатът, а на въпроса дали би поела смолянската структура, тя отговори:

“Да, категорично бих поела ГЕРБ като структура, но единствено и само в общината“, каза тя и определи твърденията за смяната на Мелемов като областен лидер като „интрига на конкуренцията“.

 Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ва
    Васил_1416902577
    9 -4
    10:01, 25 ное 2014
    Да, бе да! Що не си кажеш за интригите дето ги въртите с "Класната"?
  • 2
    Ar
    Arhitekt
    10 -6
    10:10, 25 ное 2014
    Търсете човек за кмет навреме! Сегашния не се справя добре. Няма нищо общо между парламентарните избори и местните. Не се успокоявайте .....
  • 3
    Цв
    цв.цв.
    7 -5
    11:51, 25 ное 2014
    с пиянката мехлемов сте приключили. по слаб и невзрачен кмет не сме имали в смолян.
  • 4
    Се
    сецо
    2 0
    12:16, 25 ное 2014
    Това го говори Велин Фиданов - СПАТИЯТА че ще сменя Мелемов
  • 5
    Na
    Nasko_1416929273
    6 -2
    17:28, 25 ное 2014
    Nai nezapomneshtia se kmet.

Още новини

Последни новини