От х:

Днес в x:

Георги Първанов: Ще има тежка предизборна битка

Ще има тежка предизборна битка, допускам, че ще има доста компромати. АБВ се опитваме да направим нещо по-различно. Това заяви лидерът на АБВ Георги Първанов в студиото на БТВ. АБВ ще влезе в парламента и това е логиката на българската политика, убедено заяви Първанов. Не е добре за България да има еднолично мнозинство, защото ще има възпроизвеждане на позната силова политика, смята той. Мълчаливо няма да подкрепяме никого. И в ляво, и в дясно коалиции са необходими, но при ясни условия, заяви Първанов. В момента водя най-ожесточената политическа битка с ГЕРБ, но АБВ сме отворени за коалиции в името на нещо по-голямо. Не може да има реална борба срещу тероризма без взаимодействие между основните фактори като Русия, САЩ, ЕС, коментира още Първанов. Трябва да извоюваме правото си на по-специфични отношения с Русия в рамките на ЕС, смята той.

Източник: http://www.novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Za
    ZABOBOL
    0 0
    10:24, 3 сеп 2014
    GOCE,demagog neshtasten,tvoite uvartaniq nqmat krai.Ako iskash da preborish TERORIZMA idi i se bii za svobodata na ukraincite sreshtu toqt "IDOL"-PUTLER.
  • 2
    Бу
    Буковец
    3 -1
    10:50, 3 сеп 2014
    Я го вижте този( и другите около него).Ние не ги искаме в селото ни,а той и компанията му питат за къщата на попа.Да върви в компанията на Н. Добрев-ние ядохме от тяхната попарае-стига.
Последни новини