От х:

Днес в x:

Кандидат-депутатът Иванов се покри. Кой е той?

Станислав Иванов пред изборна секция през 2011 г.

Кметският син Станислав Георгиев Иванов, който се регистрира като независим кандидат-депутат, се скри от медиите днес. Защо и с каква цел, не стана ясно. Множеството опити на Haskovo.net да се свърже с него, останаха безуспешни. Той не отговаряше на известният ни мобилен телефон.

Репортерите на Haskovo.net възнамеряваха да му зададат стандартните за един кандидат за депутат въпроси – какви са амбициите му за парламента, на коя политическа партия симпатизира – леви, десни, центристки, какво би направил за Хасково, ако бъде избран, какви ще са приоритетите му като народен представител.

За съжаление, тези въпроси остават без отговор, засега. Изглежда малко странно за човек, решил да се кандидатира за представител на народа, да избягва медиите и да пренебрегне възможността да се представи пред широката общественост, при това безплатно.

Затова Haskovo.net потърси официални източници на информация за Станислав Иванов в Търговския регистър.

Станислав Иванов е едва на 32 години. Въпреки сравнително младата си възраст, той има доста солиден бизнес зад гърба си, показва справка в регистъра. Участва в управлението на 6 фирми, като в три от тях е едноличен собственик. Това са "Елба бетон" ЕООД, "Пим продукт“ ЕООД и "Алфа-С" ЕООД.

В останалите три е съдружник - "Ес енд Джи" ООД, "Ретро авангард" ООД и "Строй - продукт Груп" ООД. В първата съдружник му е Георги Иванов Петров, във втората – брат му Павел Иванов и майка му Даниела Захариева, а в третата е съдружник с отново с брат си, заедно с още двама братя – Филип и Илия Филипови.

Преди време е участвал и в други фирми, но вече е вън от тях.

Ако кандидат-депутатът Иванов все пак реши да задоволи обществения интерес, може да се свърже с редакцията.

Екип на Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини