От х:

Днес в x:

Красимир Стефанов излиза от парламента

Красимир Стефанов получава поздравления при регистрацията на листата в Хасково за 42-то НС

Народният представител от Хасковски регион Красимир Стефанов излиза от парламента окончателно. Той е подал заявление за напускане на Народното събрание и прекратяване на пълномощията му на народен представител.

Бившият данъчен № 1 влезе в парламента  от втората позиция в листата на ГЕРБ. В началото на тази година напусна парламентарната група и обяви, че остава независим. Малко след това лидерът на ББЦ Николай Бареков съобщи, че Стефанов е привлечен като експерт в "България без цензура.

Още на 17 февруари, когато стана ясно, че излиза от листата на ГЕРБ, но ще остане депутат, Стефанов беше заклеймен от Общинската структура на формацията в Харманли, от която беше номиниран. Още тогава Харманли призова: Стефанов ни предаде, да си ходи!

На предишните парламентарни избори  ГЕРБ спечили от Хасково три мандата.

След като днес стана ясно, че петия в листата Георги Еленков остава председател на Общинския съвет в Свиленград, овакантеното  от Стефанов място ще заеме шестата от листата проф.Цонка Каснакова.

Тя е преподавател в Тракийския университет в Стара Загора. Родена е в село Йерусалимово, община Любимец. Преди да стане преподавател в университета,  е работила 14 години
като учителка по история в селата в областта, а така също в Любимец и Симеоновград.

 М. Манолова

проф. Каснакова
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини