От х:

Днес в x:

След брака - изневяра и развод. В 75% от случаите

Работа, деца и домашни задължения

Ужасяващите цифри показват, че семейните двойки прекарват насаме, отдадени само един на друг, едва четири минути дневно, съобщава БГНЕС. Останалото време посвещават на работата, децата и домашните задължения. А в леглото на секс женените се отдават средно 58 пъти в годината, изчислиха американски специалисти.

Освен това статистиката показва, че 75% от браковете не просъществуват, ако един от двамата партньори е изневерил. Около 60 на сто от съпрузите най-малко веднъж са изневерявали на своята половинка. Сватбата преди 25-та годишнина значително увеличава шанса от развод. Вероятността двойката да се раздели е по-голяма и когато жената е по-възрастна от мъжа, въпреки че обикновено се наблюдава обратното.

Освен това двойките с деца са много по-застрашени от раздяла, отколкото бездетните семейства, тъй като появата на бебе неминуемо увеличава стреса и напрежението между двама души. Изследванията сочат, че 90% от двойките страдат от намалена сексуална активност след раждането на първото дете, а 20% от партньорите с халки правят секс по-малко от 10 пъти в година само две години след сватбата.

Източник: bgnes

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини