От х:

Днес в x:

Общината с намерение за нов кредит заради мащабни ремонти

Част от средствата ще бъдат използвани и за реконструкция на тротоарно пространство, северно от бул.”Димитър Благоев” от ул.”Иван Вазов” до бул.”България” и ремонт на пространството пред ЖП гарата

Обществено обсъждане за поемане на дългосрочен общински дълг за 2015 г., организира общинската администрация в Димитровград. То ще се проведе в сряда, 5 ноември в зала "Гросето" от 17:00 часа.

Общата стойност на кредита е до 3 500 000 лв., се посочва в обявата, публикувана на сайта на Общината. Начинът на обезпечаване ще бъде залог върху собствените приходи на Общината. Срокът на погасяване е 5 години.

Кредитът е заради рехабилитацията и реконструкцията на бул.”Димитър Благоев” в района на новото кръгово кръстовище на бул."Трети март" - асвалтиране, изграждане на поливна инсталация, паркоустройство, тротоарно пространство, осветление.

Част от средствата ще бъдат използвани и за реконструкция на тротоарно пространство, северно от бул.”Димитър Благоев” от ул.”Иван Вазов” до бул.”България” и ремонт на пространството пред ЖП гарата.

Предвидена е и реконструкция на бул.”Стефан Стамболов” в района на кръгово кръстовище, където ще се полага нов асфалт.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Част от средствата ще бъдат заделени за оформяне на пространството около новото кръгово кръстовище
Със заема ще се покрие реконструкцията на бул.”Стефан Стамболов” в района на кръгово кръстовище, където ще се полага нов асфалт
Предвиждат се ремонти и на пространстовто пред ЖП гарата в Димитровград
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Fe
    fen62
    8 -1
    21:48, 3 ное 2014
    а бе защо не кандидатствате по -КРАСИВА БЪЛГАРИЯ-ами теглите заем----и между другото това е хубаво но бива да се направят велоалеи най сетне----место има и по бул Д;Благоев ПО Ст.Стамболов булРаковски и на доста улици в градът ни----НЕ МИСЛЕТЕ САМО ЗА ЗАПЛАТКИТЕ СИ помислет и за нас обикновенните!!!!!!!!!!!!
  • 2
    Az
    az_1415136647
    0 0
    23:28, 4 ное 2014
    Много е хубаво градът ни да стане по-красив,но ако ще се реконструира тротоарното пространство по ул."ив.вазов" така както беше направено по бул."д.благоев" по-добре да не се пипа нищо.нали целта не е да се дадат на някого парите и след няколко месеца да няма тротоар.
Последни новини