20 °C

Федерацията по борба награди четирима медалисти от Европейското и треньорите им

Четирима борци от Хасково и Димитровград, спечелили медали от Европейското първенство, получиха парични награди. За тържеството в зала „Дружба“ в областния град пристигна и президентът на Българската федерация по борба Христо Маринов. За раздаване на пликовете с паричните премии, осигурени от спонсори, присъстваха легендата в борбата Димо Костов и президентът на спорен клуб „Димитровград“ Георги Петров.

Награди получиха европейската шампионка и световна вицешампионка в групата на кадетките Петя Делчева, вицеевропейските шампиони от Димитровград Рухан Расим и Димитър Тодоров, както и бронзовият медалист от Европейското първенство Мерт Рамадан. Награди и поздравления получиха и треньорите им Стоян Желев, Петю Кирев и Салим Салим.

„По-големи успехи успехи, повече пот и повече медали“, пожела бронзовият медалист от летните олимпийски игри от 1976 г. Димо Костов. Президентът на федерацията Христо Маринов поздрави състезателите и треньорите за успехите. Той заяви, че двата клуба са сред лидерите в борбата в групата на кадетите и кадетките.

Анета Кутелова


Хороскоп за 22.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини