31 °C

"Алфа": Оцеляването ражда лидери (първи трейлър)

Трейлърът на "Алфа" идва с много силни послания. Да превърнеш врага в приятел. Да се борите заедно за оцеляване. Оцеляването ражда лидери.

Преди 20 хиляди години хората не са били много и не са имали много начини да се предпазят от природните стихии и дивите зверове. Един младеж от ловуващо племе пада от скалите по време на буря, племето му продължава по пътя си, като го смята за мъртъв. Когато идва на себе си, ранен и сам, той трябва да се научи да оцелява и да се движи в суровата дива природа. Успява да опитоми самотен вълк, изоставен от глутницата, научава се да разчита на него. Двамата стават невероятни съюзници, издържат безброй опасности и огромни рискове, за да намерят пътя си у дома преди да дойде смъртоносната зима.

Премиерата на "Алфа" в IMAX и 3D е на 2 март 2018 г.  В главната роля - Коди Смит-Макфи (X-Mен, Зората на Планетата на маймуните). 21-годишният австралийски актьор и професионален борец изглежда убедително в ролята на прачовека, опитомил вълк.

Ето и героичния и прекрасно див трейлър, в който човекът и кучето за първи път застават заедно срещу в битката за живот:


Хороскоп за 21.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини