От х:

Днес в x:

Балканска фест за вкусове и ритми в центъра на Хасково, Бобан Здравкович на гости

Фестивалът за балкански вкусове и ритми „TABIET” ще гостува в Хасково в края на май. Културно -музикалният форум ще е четири дни в града-от 25 до 28-ми този месец.

Шатрите ще бъдат разположени в центъра на града. От 10 ч. сутринта до 22 ч. ще звучат балкански ритми, а гости на фестивала ще бъдат големи български ансамбли и популярни сръбски, гръцки и български изпълнители. 

Във всяка една от вечерите е предвиден концерт с музиката на една от балканските държави.

В четвъртък, на 25-ти май почитателите на гръцките ритми могат да слушат изпълнението на Никос Китикидис. Сръбската вечер е на 26-ти с Рени и Бобан Здравкович, в събота е концертът на Борис Солтарийски, а в неделя е ред на Нели Петкова.

Организатори на фестивала са  “Хайнсбург ООД” и музикална компания "Балкан Мюзик" .

Традицията на “TABIET” е винаги фестът да се провежда в четири дни – от четвъртък до неделя. Всеки, които иска да се включи в балканския празник може да го направи в непринудена и празнична обстановка ще могат да се включат в множество културно-развлекателни атракциони и спортни надпревари.Фестивалите са комбинация от големи концерти, спортни и кулинарни събития, зони за семейства с лунапарк, детски атракциони, турнири по футбол и множество състезания в комбинация с типичните за фестивала кулинарни изкушения на изложители от цял свят. “TABIET”  предлага целодневно забавление, специална програма за деца, интерактивни игри и надпревари с над 500 награди, надяждания и надсвирване на популярни оркестри, танцови уъркшопи, в които посетителите ще се докоснат до балканската култура и мащабни концерти на открито.  

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Бо
    Борката
    7 -1
    13:28, 22 май 2017
    Кой пък е този Борис Султанийски? Чували сме за Солтарийски... Толкова ли сте смотани, че не проверявате какво пишете?!
  • 2
    Гл
    Гламъфффф
    14 0
    14:54, 22 май 2017
    Прости им Господи! В чест на 24 май три дни ЧАЛГА!
  • 3
    Въ
    Въй Въъъъъъъъйййййй!
    5 -3
    20:17, 24 май 2017
    Това на площада ли трябва да бъде???? Сергии, камиони, панаири и цигания? Полудехте ли? Срамота! Съвсем се омаскари тоя град! Панаира с маалата на площаа 3 дни! Да те е срам да разкажеш, да те е гнус да минеш от там!!!!
  • 4
    Ив
    иван
    0 -1
    13:09, 25 май 2017
    къде прочетохте Борис Султанийски като много правилно си е написано Солтарийски
  • 5
    Тъ
    Търговец
    1 -2
    14:50, 25 май 2017
    И природата не хареса тоя кич и цигания.
Последни новини