От х:

Днес в x:

“Вълшебен свят“ превръща Хасково в тридневна танцувална сцена (на живо)

    Стотици танцови трупи от близо и далеч са вече гости на Хасково. Те са участници в тридневния международен  фестивал „Вълшебен свят“. С красиво шествие танцьорите откриха старта на 11-тата поред надпреварата по улиците на Хасково. В утрото на петъчния ден минувачите получиха усмихната доза заряд от настроение, които им предадоха гостите и домакинските състави в Парада на нациите.

    Пъстрата върволица с представители от 13 държави тръгна от зала „Дружба“ и премина през централната градска част, за да стигне до читалище“ Заря“ за официалното откриване на Фестивала.

    Тази година организаторите от СК „ Рона“ отбелязват рекорден брой участници-около 3000 от 13 държави, които ще представят през следващите дни до неделя 900 изпълнения. Част от тях ще бъдат показани на втората сцена на феста-в Младежкия център.

    Акро денс, етно, латино шоу, боливуд, диско и поп, хип хоп, джаз, модерн , мюзикъл, класически балет и мажоретни танци, са стиловете предизвикателство за хореографи и танцьори. Изпълненията ще оценява 14-членно световно жури.

    Изпълненията от фестивалната програма на живо от сцената на Читалище "Заря" може да гледате в секция "Мултимедия" на Haskovo.net или тук.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Er
      ERI
      3 -17
      11:29, 9 юни 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Те
        ТЕРИ
        16 -3
        13:57, 9 юни 2017
        И за талантите на децата ли започнахте да злорадствате ... е, браво! Уверявам се, че хасковската злоба вече е безгранична. Излагате се! Като се нароят тук дървени философи един куп, нямате равни...
    Последни новини