От х:

Днес в x:

Над 400 деца се включиха в Зимно предизвикателство`2017, община Смолян наградена с плакет за организирането му

Изображение 1 от 5

    Община Смолян получи Плакет за организирането и провеждането на Зимно предизвикателство`2017 и популяризиране на спорта за всички. Наградата се дава  от Министерството на младежта и спорта и Българската асоциация спорт за всички /БАСВ/.
    В Зимния празник, който се проведе на Смолянски езера в рамките на инициативата, се включиха над 400 деца и ученици от 8 училища и 3 детски градини.  
    Участниците в проявата се забавляваха с различни състезания - скачане с чували, дърпане на въже, щафетни игри и викторина с много награди. Малчуганите от детските градини се състезаваха в направата на снежни фигури, а най-големите се включиха в поход от връх „Снежанка” до Смолянски езера.
    Организатор на кампанията Зимно предизвикателство`2017 в национален мащаб е БАСВ съвместно с Министерството на младежта и спорта. На местно ниво основен организатор е Община Смолян, съвместно с РУО на МОН – Смолян, Пампорово АД,   Сдружение „Фън ин дъ маунтийн”, Сдружение „Младежки доброволчески отряд“. Община Смолян благодари на всички участници и партньори, които се включиха в зимното предизвикателство.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини