От х:

Днес в x:

Борисов: Основната цел за нас е да управляваме самостоятелно. Преглед на печата

"Монитор":

Борисов: Основната цел за нас е да управляваме самостоятелно

Преди 10 години положихме основата на политически проект, който обединяваше възгледите, желанията и надеждите на много хора в България. Мнозина бяхме тези, които вярвахме, че заедно можем да постигнем европейското развитие на родината ни, за което мечтаеха няколко поколения българи. Това се казва в поздравителен адрес на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. За много други, това беше невъзможна кауза, започната от мечтатели, но неосъществима в реалностите, в които се намираше страната ни. Не бяха малко и онези, които както открито, така и задкулисно се опитваха да пречат на зараждането на всяка алтернатива. Ние обаче проявихме твърдост, упоритост, характер и трудолюбие, с които успяхме да наложим нов стил в правенето на политика в България. Политика, основана на ценности. Политика, недопускаща компромис с демократичните устои на държавата. Политика, насочена към хората, заявява Борисов.

Акции. 

"Сега":

МВР е иззело оръжие и взривове, достатъчни за голям терористичен акт

От началото на годината на територията на страната са иззети над половин тон хероин, над половин тон синтетични наркотични вещества и близо 100 кг кокаин. Това обяви на извънреден брифинг главният секретар на МВР Георги Костов.

Под ръководството на Специализираната прокуратура се разследва организирана престъпна група за държане и продажба на огнестрелни оръжия в Стара Загора. Задържани са петима души. Сред откритите оръжия и боеприпаси са 14 пистолета, 6 пушки, пет цеви, 556 патрона, гилзи, пълнители, капсул детонатори, взриватели за гранатомет и други, информира говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Главен комисар Костов отбеляза, че такова количество оръжие, боеприпаси и взривни вещества са достатъчни за осъществяване на голям терористичен акт.

"24 Часа":

Антимафиоти и щатски агенти хващат 82 кг хероин

Двама българи бяха заловени с 82 кг хероин, предназначен за Западна Европа, при спецакция на антимафиоти и колегите им от спецслужбата за борба с наркотиците на САЩ - DEA. Акцията е била в петък вечерта в столичния кв. "Студентски град". Дрогата била скрита в колата на 35-годишния П. Д. и натъпкана в 165 пакета по 500 грама. Пратката трябвало да бъде откарана до крайната си дестинация от М. И., на 47 г. Двамата мъже са с множество криминални регистрации, задържани са за 24 часа. Хероинът, който трябвало да пренесат, е с изключителна чистота и е на стойност 2,7 млн. евро

Глоба. 

"Труд":

От 50 до 5000 лв. е глобата за незаконно сечене на елха

Глобата за незаконно добита елха за физически лица е от 50 до 3000 лв., а за юридически - от 100 до 5 000 лв.

Това напомни Изпълнителната агенция по горите във връзка с началото на кампанията за добив и продажба на коледни дръвчета.

"За коледни дръвчета се отглеждат обикновен и сребрист смърч, бяла ела, бял и черен бор. Те се добиват от горски разсадници, както и при прочистването на просеки на далекопроводи", обяснява инж. Вера Станишева, началник отдел "Възобновяване на горите" в Югозападното държавно предприятие, което има готовност да предложи на пазара над 11 000 дръвчета.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    по полека
    3 -1
    11:13, 4 дек 2016
    Най сладкото е да управлявате самостоятелно и никой да не ви пречи. Само дето не управлявате добре.Оставяте народа да живее в мизерия, а се хвалите колко много неща сте направили за да крадете - магистрали, саниране, да продължавам ли.Народа иска достатъчно доходи за да може да си позволи да се издържа и да му остават парички за разходки - примерно средна работна заплата 1500лв. Кой ви определи на вас приоритетите и дали изобщо имате приоритети? Ако имахте, щяхте да знаете че трябва да се грижите за бизнеса, а не да пречите по всякакви начини.Бизнеса отваря новите работни места. Малкия семеен бизнес позволява на семействата да останат да живеят в България.Вие изпъдихте всички. Сега няма кой да работи, няма квалифицирани хора, няма работни места. Оставихте корупцията да се вихри и вашите приближени да правят всякакви незаконни сделки заобикалящи законите. Не ги съдите, прокуратурите не работят. Всички знаят какво прави Цацаров. Обслужва интересите на задкулисни играчи. Това справедливост ли е?Как не ви е срам че докарахте до тук държавата. Вие сте национални предатели и няма кой да ви даде цялата власт. По скоро чакайте народа да измете всичката паплач в парламента
Последни новини