От х:

Днес в x:

Обърнаха крадена кола в язовир на рождения ден на собственика

    Неизвестни откраднаха кола и я обърнаха в микроязовир в Кенана. Във водата беше потопен почти до таван лек автомобил Сеат Марбела, собственост на хасковлията Георги Георгиев. Автомобилът се е преобръщал няколко пъти, преди да застане отново на колелата си на четири-пет метра от брега. По думите на собственика 20-годишната кола била оставена пред дома му до блок „Диамант“ в центъра на града. Тази нощ след 2-3 часа обаче неизвестни са я отмъкнали и сутринта автомобилът се озовал в язовира.

    „Около 9 часа ми се обадиха от полицията и ми съобщиха новината“, разказа собственикът, който беше дошъл на мястото на инцидента. „Какъв подарък само ми направиха за рождения ден“, възмущаваше се хладилният техник. Той недоумяваше кой може да посегне на толкова стара кола, нямал и врагове. Ясно е обаче, че сега трябва да си купи нова, тъй като тази вече е неизползваема.

    Близко живеещи очевидци разказаха, че снощи са забелязали двама младежи в колата. Малко преди да се озове в язовира, картерът на Сеата се спукал, което личеше по оставените следи от масло. Виждаха се и следи по асфалта от едната джанта, вероятно заради спукана гума.

    На мястото на инцидента се събраха криминалисти и пожарникари, които извадиха колата със специална техника.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ба
      Бай Ганю
      56 -2
      14:47, 3 окт 2016
      Това ако не е работа на малки дрогирани келешчета ще си сменя името.Интересно ми е дали в наше село има полЮция която да ги установи кои са
    • 2
      12
      1234567
      4 -7
      20:36, 3 окт 2016
      Бря оть са пишиш Бай Ганя уа ти си май май жив Хюлешию.
    Последни новини