От х:

Днес в x:

Тръгват мобилни групи в Кърджали за подписката за референдум на „Шоуто на Слави”

Подписката за референдум на „Шоуто на Слави” тече добре, събрали сме над 4000 подписа в област Кърджали, съобщи националният координатор на Гражданско движение ДНЕС Димитър Илчев. С тях се свързали и доброволци, които са пожелали да събират също подписи. Предвид лошото време обсъждаме да пуснем мобилни групи в града, които ще минават през заведения и магазини, каза Илчев. При хубаво време ще работи пунктът на пощата. Постоянно се събират подписи и в офиса на движението в Кърджали на булевард „Беломорски” 87А.
В област Кърджали нямат пунктове и групи само в Черноочене и Джебел. Но предвиждаме да ходим до там в пазарните дни, каза координаторът на ДНЕС. В Кирково и Крумовград имат постоянни пунктове, а в Ардино и Момчилград се движат мобилни групи.
Повечето хора са запознати с подписката, гледат телевизия и знаят, че трябва да подадат трите си имена и ЕГН, коментира дали има проблеми при събирането на подписи Илчев. Но има и такива, които отказват да предоставят лични данни. При непопълнено или непълно ЕГН отпада цял лист с подписи, каза той. Но законът е такъв.
Подписката за референдум на „Шоуто на Слави” тръгна на 10 ноември и ще приключи на 10 февруари, три месеца, както е по закон.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини