От х:

Днес в x:

Танцови клубове си подадоха ръка в подкрепа на болен мъж от Димитровград

Пет танцови клуба от Димитровград днес подкрепиха каузата за лечението на Цветелин

955 лева е сумата, събрана за лечението на димитровградчанина Цветелин Лозев по време на инициативата "Хора за хората" на площад "България" днес. Младият мъж спешно се нуждае от средства, за да му бъде поставен имплант на гръбначния стълб след претърпяна злополука преди повече от година.

В каузата ръка си подадоха пет танцови клуба от Димитровград и Общината - "Плетеница", "Ритъм"-Черноконево, "Доброшин"-Добрич, "Гайтани" към ОП ДМЦ и домакините от групи за хора "Тракия". Присъединиха се и много димитровградчани.

По време на общоградското хоро бе поставена набирателна кутия за Цветелин, като по-късно комисия преброи дарените средства. Още утре 955 -те лв. ще бъдат преведени по сметката на Цветелин, увериха инициаторите.

Към момента в нея има 2 900 лв, обяви майката на Цветелин -Иванка Цонева. Тя припомни, че операцията на сина й трябва да се направи след две седмици. Здравето на 33-годишния мъж се влошава, от три дни той е на легло, защото чуства нестабилност в гръбначния стълб.

"Поклон пред всички вас, за това че ни подавате ръка! Мечтая да дойдем с Цветелин на вашето хоро един ден и той да бъде начело на него", сподели развълнувано майката.

И следващата неделя - 26 април инициативата "Хора за хората" ще бъде в подкрепа лечението на Цветелин Лозев. Ако желаете да помогнете - сметката е:

Банка - Уникредит

BG74 UNCR 70001522251360

Цветелин Живков Лозев

 Още снимки от днешната инициатива - на нашата Фейсбук страница.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

По време на общоградското хоро бе поставена кутия за лечението на Цветелин

Към момента в нея има 2 900 лв, обяви майката на Цветелин -Иванка Цонева

955 лева бяха събрани за повече от час в кутията за Цветелин

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини