От х:

Днес в x:

Бисер: Политика не се прави с празни обещания, а с действия. ГЕРБ го доказа

Политика не се прави с празни обещания, а с действия, ГЕРБ го доказа, това казаха жителите на харманлийското село Бисер при срещата им с кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Делян Добрев, Иван Димитров, Ангел Кунчев и Христо Братанов

„В листата на ГЕРБ Хасково всички са местни, няма парашутисти. По-голямата част са млади, интелигентни, доказали се хора, с кариера, такива, които няма да чакат чрез партията да се уреждат, това е едно от нещата заради които приех да бъда кандидат за депутат дори и на практически неизбираемо място – 12-то, и съм готов с всичко да помогна на тези млади хора“, каза доктор Кунчев и припомни, че точно ГЕРБ даде един милион лева от партийната си субсидия, за да възстанови разрушените от наводнение къщи на село Бисер.

„Вие сте единствената партия която помогна на хората в беда“, припомниха жителите на Бисер и допълниха, че това, което ГЕРБ е направила в селото за възстановяване след потопа, не е никак малко и трябва да се отчете. Бисерчани отбелязаха, че кандидат-депутати са чистили калта от наводнените домове в Странско без разлика кой какъв е. „Важно е да се помага на хората и то когато имат най-много нужда от това“, подчертаха хората.

„Между 150 и 200 души от Стара Загора, Пловдив, Кърджали, Велико Търново и София чистиха в продължение на три дни калта от къщите на хората в село Странско, подарихме животни на мястото на удавените, подменихме повредените от водата електроуреди“, уточни Делян Добрев и подчерта, че ако някой мисли, че това е популизъм, може да отиде лично в засегнатото от наводнението село и да се опита да помогне. Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково подчерта, че е необходима висока избирателна активност, за да се омаловажи влиянието на купения и корпоративния вот. “Сега повече от всякога имаме нужда от стабилно правителство, което да има доверието на Европа“, каза Добрев. По думите му само стабилно правителство би върнало инвеститорите в България, а повече инвестиции означава повече работни места.

Бисерчани гарантираха безрезервната си подкрепа към един бъдещ управленски мандат на ГЕРБ и поискаха новото правителство на Бойко Борисов да продължи започнатото и да съдейства за намирането на виновника за потопа. Освен това обърнаха внимание и на факта, че отново е налице безхаберие, защото преди дни селото отново е изпаднало в паника а част от хората били евакуирани след опасност от преливане на реката и заливане на къщите им заради рушащите се защитни диги.

32 чисто нови къщи бяха построени в пострадалото от наводнение село Бисер, десетки бяха ремонтирани. Освен че отпусна един милион лева за село Бисер, отделни организации на партията от различни общини бяха изпратили доброволци, които ремонтираха безвъзмездно наводнените къщи. По време на правителството на ГЕРБ бе стартиран проект за над 5 милиона лева за изграждане на канализация и пречиствателна станция на селото. Ремонтирана бе и църквата.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини