От х:

Днес в x:

Спешно се търсят средства за лечението на млад мъж от Димитровград

33-годишният Цветелин вече е претърпял 4 операции след инцидента преди година и два месеца

Млад мъж от Димитровград се нуждае от помощ, за да се лекува и оздравее. Преди година и два месеца Цветелин Лозев претърпява тежък инцидедент- пада от 13-метрова платформа в Складова зона. 

В резултат счупва един от най-важните прешлени на гръбначния си стълб. В Хасково са му направени две операции заради разкъсани вътрешни органи. Поставен му е имплант на счупения прешлен, отзивите на лекарите след операцията са добри. Младият мъж сега се движи, макар и трудно, липсва му чувствителност от кръста надолу, разказва майка му Иванка Цонева.

Семейството решава да потърси помощ при други специалисти, преминава през болници в Стара Загора и Пловдив, накрая стига до Софийската клиника "Иван Рилски". Там правят нова операция на Цветелин, тъй като поставения в Хасково имплант одавна е изваден от употреба.

На майката специалистите в София обяснили, че двете оси на импланта, които трябва да придържат прешлена са поставени лошо, болтовете им са разхлабени и са по-скоро неефективни. Това е довело до повече проблеми за Цветелин, вместо очакваното подобрение.

"На практика синът ми година и два месеца е нямал нужния му стабилизатор на прешлена", споделя още Иванка Цонева. Счупеният гръбнак е започнал да се извива към гръбначния мозък и да го притиска силно. Така съществува риск от пълна парализа на крайниците, дори при безобидно действие, допълва още майката.

До месец спешно трябва да бъде направена нова, четвърта операция на  33-годишния мъж, чиято цел е поставянето на нов имплант на счупения прешлен. Нужната сума от 8 500 лв. е непосилна за Иванка и Цветелин. Майката тегли кредит след инцидента, за да се справи с разходите по първите операции и с последвалото лечение. Помага им и работодателят на Цветелин, който има ТЕЛК решение, но може да се занимава с леки дейности.

Младият мъж се надява да оздравее, казва, че сам си е виновен за случилото се, никого не обвинява и в момента разчита само на милосърдието на хората.

Ако желаете да помогнете - ето банковата сметка на името на Цветелин -

Банка - Уникредит

BG74 UNCR 70001522251360

Цветелин Живков Лозев

Майката на Цветелин - Иванка Цонева обясни, че сумата от 8 500 лв. е непосилна за семейството
Първият имплант, поставен неуспешно на Цветелин показа семейството
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини