От х:

Днес в x:

Затворената "Билла" в Димитровград продължава да се руши

Сградата на "Билла" се руши

Запитване до представители на веригата "Билла" смятат да отправят от Община Димитровград. Темата ще бъде съдбата на терена на хипермаркета до сградата на АПК, който бе закрит в Димитровград в началото на 2013 година.

Според кмета Иво Димов, Общината трябва да има яснота какви са намеренията на собствениците, защото базата е нова, подходяща за различни дейности при желание от инвеститори. Може да се търсят варианти за преотдаване, според него.

За две години откакто е необитаемо, халето на хипермаркета се превърна в грозна гледка в центъра на града.

През лятото от ураганните ветрове падна част от козирката. Паркингът потъва в треви, а последните щети са потрошени рекламни витрини пред сградата. Не се потвърдиха слуховете на мястото на "Билла" да се настани друга верига или да се наеме от търговци на китайски стоки.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Ураганните ветрове през лятото нанесоха щети и на необитаемата "Билла", снимка -архив
Районът пред магазина от паркинг лятото се превръща в поле, снимки-архив
Строшени са вече и рекрамните витрини пред халето
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    Анонимчо
    0 0
    15:48, 29 яну 2015
    Долната част на козирката на Билла падна заради това, че огромна тежест /говорим за тонове/, е била закрепена с метални щифтове с дебелина няколко милиметра. Собствениците на Билла имат голям късмет, че не е имало хора по това време, иначе нямаше да се размине без жертви. Междувремено бяха демонтирани и откраднати пейка и телефонна кабина, също и метални скари под бариерите. Огромен паркинг в центъра на града остава неизполмзван. Тук е мястото да попитаме - а какво става с помещенията на Бургелов?
    Този човек изглежда че е много богат, защото нито използва, нито дава под наем подарените му преди години магазини.

Случаен виц

Последни новини