От х:

Днес в x:

Фолклорният спектакъл на "Плетеница" напълни залата на театъра

 Спектакълът на "Плетеница" се проведе в театъра снощи

Фолклорният спектакъл на клуба по фолкаеробика "Плетеница" напълни залата на театър "Апостол Карамитев" снощи. Проявата бе под надслов "Приказки за песента"  и бе част от празничната програма на Община Димитровград.

От "Плетеница" представиха характерни особенности от зимните празници, като Коледа и фолклорни традиции на българина през годините. На сцената на театъра се изявиха танцьорите от клуба и малките възпитаници на "Изворче". Проявата имаше и благотворителен характер, като набраната сума ще стане ясна по-късно.

"Благодаря на Община Димитровград за подкрепата и на екипа на театъра", коментира ръководителят на "Плетеница" Боряна Христозова, която бе водещ на концерта. Тя отправи благодарности и към зрителите, които уважиха събитието в петъчната вечер.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

В проявата взеха участие и децата от ТА "Изворче"
Спектакълът представи характерни за българина празници и обичаи

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ед
    една
    10 0
    20:27, 6 дек 2014
    Разкошна вечер преживяхме ! Браво на момичета и момчетата от магията, наречена "Плетеница", благодарим за техния труд! Нека бъдем по-добри и човечни! На Коледа стават чудеса и чудо бе този концерт, подплатен с любов, позитивизъм и топлнина!
  • 2
    Зи
    Зи
    9 0
    21:33, 6 дек 2014
    Прекрасен концерт! Напълнихте ни душите с топлина и обич! Щастлива съм, че успях да присъствам на това събитие! Не спирайте да творите добро!...
  • 3
    32
    3260
    2 -4
    22:30, 6 дек 2014
    Тъпа история-закво така се разделиха с другите групи
  • 4
    Ma
    mariana_1418293657
    1 0
    12:25, 11 дек 2014
    Браво!!! Бяхте страхотни! Изпълнихте сградата на театъра с вашия дух! Малка бе сцената на театъра, за да поеми този заряд, който носите в себе си. Благодарим ви за прекрасния подарък, които ни направихте!!!
  • 5
    Пр
    пройчо
    1 -1
    13:58, 20 дек 2014
    Мнооооооого тъпа история.......ама какво да направят акъла им толкова и те не са виновни
Последни новини