От х:

Днес в x:

Пак инцидент на пешеходна пътека на „Беломорски“, шофьорка отнесе набор

61-годишен мъж бил блъснат от автомобил, докато пресичал на пешеходна пътека на бул.“Беломорски“ в Кърджали на 18 октомври около 18,30 часа. 58-годишна жена с „Тойота“ не пропуснала пешеходеца и го ударила със страничното огледало. Пострадалият бил транспортиран до Центъра за спешна помощ и след преглед настанен за лечение в болницата. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Само с материални щети са другите две катастрофи на 20 октомври. По пътя между селата Егрек и Аврен автомобил „Сузуки“ с 58-годишен водач навлязъл в насрещната лента и блъснал „Опел“. При маневра на паркинг в Крумовград 68-годишен с Лада“ ударил паркиран автомобил „Тойота“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставени са актове по ЗдвП.

314 автомобила са били проверени на територията на областта за ограничаване на нарушенията на ЗДвП, контрол на водачите за употреба на алкохол и упойващи вещества, спазване на ограниченията на скоростните режими, използване на обезопасителни колани, наличие на застраховка „Гражданска отговорност“ и винетни стикери. Констатираните нарушения са 124. Съставени са 31 акта и 93 фиша по ЗДвП.

36 ловци са били проверени в съвместна операция на полицаи от управленията в Кирково и Ардино и служители на териториалните поделения на Държавните горски стопанства за валидността на разрешителните за носене и употреба на ловно оръжие, наличието на писмени разрешителни за лов, спазването на забраната за боравене с оръжие след употреба на алкохол. Няма констатирани нарушения.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини