От х:

Днес в x:

Тенис уроци за децата в Хасково, дават подаръци с автограф на Гришо

Тенис клуб “Хасково“ и тенис клуб “Хасково 2015“ организират летен празник за децата, съобщиха от община Хасково.

Празникът е първият, организиран от двата клуба под мотото „Първи стъпки в тениса, играй и се забавлявай!“ и ще се проведе на 1 юли от 10 часа на кортовете в „Кенана“.

Тенис клуб “Хасково“ кани всички деца, които искат да направят своите първи стъпки в тениса или имат малък опит с тенис ракета, за да получат първите и най-ценни уроци по тенис от професионални треньори и да се забавляват. Всички деца са добре дошли, няма възрастови ограничения. Необходимо е да бъдат с подходящи маратонки.

Необходимо е обаче желаещите да заявят участие на място или на мейл tchaskovo2015@gmail.com, tenishaskovo@yahoo.com. Срокът за записване е до 9:30 часа на 1 юли.

За безплатните тенис уроци организаторите са предвидили детски тенис ракети, а всички записали се ще получат подаръци с автограф на най-добрия български тенисист Григор Димитров. 

Тенис урокът ще започне в 10:30 и ще продължи до 11:30 часа. От 11,30 до 12,30 часа са предвидени игри и забавления.

Инициативата на ТК “Хасково“ и ТК “Хасково 2015” стартира за първи път като целта на сдруженията е да популяризират спорта сред подрастващите. По време на празника всички новозаписали се деца в някой от двата тенис клуба ще ползват преференции и ще получат подаръци.

Междувременно ТК “Хасково 2015” обяви, че от утре /15 юни/ започва летен тенис лагер. Заниманията могат да са седмични, така също за няколко седмици или месец.

Обучението на записалите се е от 10 до 15:30 часа. Освен занимания по тенис е предвидено и време за обща физическа подготовка. В лагера могат да участват деца над 7-годишна възраст. Повече информация за летния лагер може да получите на място - на тенис кортовете или на телефон 0888044422.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини