От х:

Днес в x:

Осъдиха гастарбайтерите, били гранични полицаи

Четиримата чужденци, които биха трима гранични полицаи на ГКПП-Капитан Андреево, получиха наказания от Окръжния съд в Хасково, съобщиха от прокуратурата. Гастарбайтерите са осъдени за хулиганство и нанасяне на телесни повреди на полицейски служители, след споразумение с прокуратурата.

47-годишният Абидин Йоздемир получи шест месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим на изтърпяване. Той нанесъл средна телесна повреда на униформен, счупвайки му десния крак.

26-годишната Тугба Т., туркиня, германска гражданка, и 45-годишната Перихан Й., турска гражданка, са осъдени за това, че на 23 август 2017 г., при условията на съизвършителство, причинили на старши полицай на ГКПП-Капитан Андреево леки телесни повреди, изразяващи се в охлузвания и кръвонасядания по тялото. За двете чужденки съдът е одобрил условни присъди от по една година и шест месеца с три години изпитателен срок.

27-годишната Шермин Й.,туркиня, германска гражданка, е осъдена за нанасяне на лека телесна повреда на старши полицай - разкъсно-контузна рана по лицето. Нейното наказание е условна присъда от две години с четири години изпитателен срок.

Споразуменията по наказателното производство са влезли в сила и не подлежат на протест и обжалване.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Въ
    въй въй
    19 -4
    18:03, 2 фев 2018
    Голяма присъда за нанасяне телесна повреда на длъжностно лице, няма що, 6 месеца затвор! А и той вече ги е излежал! Не трябва да има споразумение с прокуратурата за такъв вид престъпления!
  • 2
    Дж
    Джемил
    13 -1
    19:45, 2 фев 2018
    В Европа ,работим за тях .....По точно в техните фирми ,и плащат когато те решат ...
    А не тогава за когато сте се споразумяли преди да сте почнали работа ......
    За тях и тука няма закони ,не обвинявайте България само -- И тука няма закони които да защитават пролетарята ......При подаване на жалба казват има си съд ,а адвоката те жули яко .....
  • 3
    Ва
    ВАЙ-ВАЙ
    12 -1
    09:19, 3 фев 2018
    Хайде сега, да отидат на турска граница, и да посегнат на полицай!
    Някой знае ли , какво ще им се случи?
    Така е, но и те го знаят! Затова навсякъде са мирни и кротки, ама в Булгаристан, знаят - няма закони!
    И как да има закони, като парламента ги нарушава безогледно, а премиер-министър ни е мутра?
  • 4
    Ба
    БАЙ ОНЗИ
    3 -1
    13:45, 3 фев 2018
    Бай ****** не е вече във пандела. Бай ****** пие кафета със канела. Бай ****** знае 2 и знае 200. Бай ****** пак ще е на Манго – Феста. Бай ****** е пръв на светофара. Бай ****** кара „Кадилак - Самара.” Бай ****** не чака много,много,много. Бай ****** със пънкари прави пого. Бай ****** е страшно печен тип! Бай ****** е на Чехов прототип. Бай ****** е следовател - пандизчия. Бай ****** е на султана ибрикчия.
    Бай ******!!! Егати паура!!!
  • 5
    Хо
    Хой
    3 -1
    09:02, 4 фев 2018
    Хубаво е не само тези , но и останалите гастербайтери минавайки през така наречената България , да удрят полицая, да ги псуват, да ги ебат , пък и не само тях разбира се ..... и да плюят по това помиярско подобие на държава България или както те много точно я наричат Булгаристан - държава на потомци на роби , рая, второ качество хора ...
    Важното е че Булгаристан сам затвърждава репутацията си ....
    може пък да му е било малко робство и геноцида ...
Последни новини