От х:

Днес в x:

14 °C

Пуска ли кепенците Хасково?

„Време е за промяна в Хасково. Тръгваме към победата с високо вдигната глава и отлично подготвена управленска програма. Ние ще работим за реално изпълними и видими резултати в Хасково. Целим подобряване на условията на живот на младите хора в Хасково, за да остават и да се развиват тук". Думите са на областния координатор на Хасково и депутата от ГЕРБ Делян Добрев. Казани бяха на откриването на кампанията на ГЕРБ за местните избори за общински съвет и кмет в края на септември 2015 година в Хасково. Тогава се ля шампанско, защото ГЕРБ спечели и най-много съветнически места, и защото се сдоби със свой кмет- Добри Беливанов. Тогава имаше трус, не само партиен, но и обществен -на радост, на надежда, че ще има промяна след 16-годишно феодално управление от предходния градоначалник.

Точно две години по-късно обаче радостта помръкна, политически трус разтърси града отново. ГЕРБ се отказа от „своя кмет“ и го посочи с пръст, че е негова вината за липсата на напредък в Хасково, за мрачните обезлюдени улици, за липсата на стимули и за млади, и за стари. А докато го сочиха с пръст, кметът просто се скри. Стигна се до задочно говорене, в което всеки твърдеше, че вади на светло кирливите ризи на другия с мисъл за добруването на Хасково. А всъщност раздорът между ГЕРБ и кмета Добри Беливанов разнесе отровата в жилите на града, като пусната от Комодския варан. Неговата е силно отровна, пуска я в жертвата си, но не я умъртвява веднага, дебне я, изчаква я, докато тя не падне мъртва, едва тогава необезпокояван от никаква реакция спокойно я „разфасова“. Така става и в този филм, който гледа Хасково. Дебнат се, нищят се, подливат си вода властимащите. И опозицията също. БСП заложи на компромати на висок тон, ДПС е както винаги над нещата и укрепва местните си структури, други вдигат врява само заради шоуто.

А кметът си трае в кабинета на пл.“Общински“, депутатите -далече, общинските съветници-кръстосали шпаги. Но в крайна сметка реакция няма. Между впрочем май гражданското ни самосъзнание е изтръпнало от мазохизма все да сме наблюдатели, защото в противен случая щеше  да я има. Гражданският мониторинг, заинтересоваността от делата на местната власт, извън масите и общите спорове по съседска и приятелска линия, биха довели до свалянето на лошия филм, на сваляне от екрана на сериала, който ние не искаме да гледаме.

В Хасково отдавна нищо не се случва. Няма ги обещаните инвестиции и инвеститори, от тази седмица даже вече няма и професионален местен колективен спорт. След футбола, в историята е вече и женският ни баскетбол. Тимът „Хасково 2012“ обяви разпада си, така, както сякаш се случва с Хасково, само дето това не е обявено „официално“. А купата от 2017 година беше наша. Целият град се радваше на шампионската победа. Хасково беше ключова дума тогава. Но само с радост и фанфари далеч не се стига. Клубът изнемогва през последните години. Когато поддържаш професионалисти, професионална трябва и да е подкрепата. Макар да не бе обявено на всеослушание клубът всъщност фалира. Ако не наглеждаш кафеварката си на включения котлон, тя все някога ще изкипи, нали така?

„Общината да се събуди!“, призова д-р Георги Гелов, който е президент на БК “Хасково 2012“, след лошата новина за баскетболните фенове, и разкри, че от година време заради финансовата криза в клуба, все са се канели да прекратят работа, но все са стискали зъби с надеждата за светлината в тунела.

Вечерта след края на общественото обсъждане на бюджета за 2018 година, разбрал, че общинската подкрепа за театъра в Хасково пада с близо 15 000, директорът му Стелиян Николов не удържа със стискането на зъби и в черно каре в социалната мрежа публикува отговора, даден му от кмета Беливанов  на логичния му въпрос "защо" "Общината ще намали субсидията за театъра защото миналата година валя много сняг". Д. Беливанов 2018 г.21 г.“ Няма повече коментари, публикацията е показателна.

И ако в администрацията е пълна каша, ако нехайството е навсякъде, та дори сме стигнали до там, че на ключови позиции на общинското кормило са хора временно изпълняващи длъжността, то, господа политици и управленци, въпросът е: Пуска ли кепенци Хасково?

Ние чакаме отговори: Ще има ли култура, спорт, образование на ниво в Хасково, за които да се вземат отговорни решения, а парите да се разпределят така, че да няма ощетени, да има ясни правила. Чакаме отговори, за да решим точно как трябва да мотивираме децата си да останат в този град. А вие не забравяйте, че точно вие сте временни, гражданите на Хасково са постоянни, затова дайте отговори и изпълнете обещанията си.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (57)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    93 -33
    19:38, 12 яну 2018
    С тоя некадърен кмет, дето ни го натресе Делянчо , в Хасково напредък няма да има. Един проблем, който се решава за седмица , за да се ликвидират бездомните песове, кмет и община го забатачиха съвсем. Хасково застина, нищо не се случва, защото какво можем да очакваме от един пенсионер !!!
    • Ал
      ала бала
      82 -18
      20:55, 12 яну 2018
      не го "натресе Делянчо", а сами си го избрахте, защото никой не разсъждаваше. Как може един пенсионер да се справи? Някой помисли ли като отиваше да гласува за него - защото КМЕТ се избира мажоритарно. Сега никой не може да го накара да напусне.
    • Че
      Черно
      37 -39
      08:25, 13 яну 2018
      Статия написана от един песимист. В цяла България положението е подобно. Младет хора си имат друг начин на живот не ходят на"чарка", като едно време. Бизнеса търси работници ама те не щат да са работници. Може да са от най долната гимназия но искат да са началници не бачкатори . Има инвеститори проверете го. Виждам строи се нещо до Химмаш за две години вие какво искате. Димитровградския кмет ни проглуши ушите с Язаки ама сигурно три четири години го говори докато почнат да строят. Не се лъжете че големия инвеститор идва от днес за утре. Ей за това не ни върви на българите дявола не е толкова черен колкото го изкарваме. Вечно сме песимисти. Натоварваща статия, пресилена и целенасочено поръчкова. Или просто на някои му е било криво и писал та лепал.
    • Гл
      Глупости
      2 0
      12:26, 16 яну 2018
      Най-големия проблем на Хасково не са бездомните кучета, а простите хасковлии....
      Злобата и агресията против едно беззащитно същество в крайна сметка се връщат монгократно. Днеска например попаднах на един индивид, който от години рита и пребива бездомни кучета, сега самият той е останал без дом, на улицата при кучетата. Каквото повикало, такова се обадило, казват хората.
  • 2
    Ма
    МАНГО
    100 -10
    19:51, 12 яну 2018
    Този, дето надроби попарата, да дойде да си я сърба!
    Не да се крие на жълтите павета.
  • 3
    Ян
    янко митев
    61 -8
    20:00, 12 яну 2018
    Ха Славова! Нали ти казах че всичко ще стане точно така в Хасково още докато пиехте шампанско.
    • То
      това са глупости Мавританецо
      30 -15
      11:22, 13 яну 2018
      Твоя кумир няма да събере точки от това.Той си отиде безвъзвратно, за съжаление без да е осъден подобаващо.Как му върви сега бизнеса, а?Като не му отчитат системно пари, как му върви?И да ревете това е.Тези хора тука са прави.Като има проблеми, те трябва да се назовават независимо кой е на власт.
  • 4
    Пр
    ПРОВЕРЕТ ГИ
    49 -38
    20:03, 12 яну 2018
    Не няма морал, съвест и срам Беливанов,.Беливанов носи нещастие!Иди си!Ти правиш гражданите нещастни!
  • 5
    Да
    Дааааа
    57 -7
    20:04, 12 яну 2018
    Казахте го на глас.Хората си го говорят отдавна.Сега да видим някой ще сметне ли за необходимо изобщо да отговори има ли някакви намерения.Ако никой не ни отговори по-добре да не ходим да гласуваме на никакви избори.Те само лъжат.Мисля че спокойно можем да спестим парите за кмет и зам кметове, за общински служители, за избори.Управляващите мислят само за себе си и никога за нас.Ние нямаме нужда от Община след като тя няма да прави нищо за хората, няма да ги слуша какво искат.не желаем да се оправдавате.не желаем да ви слушаме.искаме да вършите работата.ако не можете да си вършите работата по добре да спестим парите от вашите заплати.
  • 6
    Св
    свирка
    47 -20
    20:04, 12 яну 2018
    Само Румен Стоянов пома .......ка може да се справи като кмет тъой може и прави св........ки на когото треябва като Гергана Бояджиева общинска к......а пардон кифла това не е обидно гери
    • Гр
      гражданин
      21 -3
      20:10, 13 яну 2018
      Свирка,разсмя ме с тез двамата са незаменимите кад,и на герб.
  • 7
    Ма
    Мавританец
    99 -18
    20:07, 12 яну 2018
    В основата на разпада на града ни е Малкия мавър.В дребната му мизерна душица живее само злобата и омразата към гражданите на Хасково.Като гледа как се носи в небесата на крилете на народната любов в дребното му сърце на врабче и мръсната му коплексарска душица живее само отмъщението.Мавърче,ще дойде и твоя край!
  • 8
    То
    това са глупости Мавританецо
    29 -97
    20:19, 12 яну 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 9
    Bl
    blabla
    114 -21
    20:24, 12 яну 2018
    ГЕРБ се провалиха, това е истината. Няма какво да увъртаме
    • Ма
      МАНГО
      65 -7
      21:03, 12 яну 2018
      Повечето хора гласуваха против предишния метод на управление + номерата на централната власт да блокират определени квартали и хора. А дали се казва ГЕРБ, БСП, ДПС или някаква друга абривиетура - все тая - всички са от едно котило и всички действат по един и същи начин.
    • Фе
      фен
      23 -2
      16:27, 13 яну 2018
      И от цялата тая ситуация потърпевшият е само един- ГРАДЪТ и хората в него!
  • 10
    Go
    google
    106 -12
    20:53, 12 яну 2018
    Браво на герб. Показа всичко на което е способен. Общината се превърна в семеен бизнес на делян с кумовете си, кмета със стаматов, тенчо лилянов с всички, атаман като разюздан вълк, антон с дъщеря си , си имат частна общинска архитектура.

    Честито на хасковлии, сега вече сме на дъното в тинята и както и да мръднем воня
  • 11
    Ан
    Анализ на един кибик
    76 -10
    21:08, 12 яну 2018
    ГЕРБ ще ни освобождава от ГЕРБ. На мен ми звучи, меко казано, странно. След тоталната подкрепа която получиха за промяна при предните избори, показаха, че от лошо има и по-лошо. Точно това не трябваше да става в Хасково, защото градът е обект на доста нездрави интереси и всички те ще надигнат глава при следващите избори. Най-добрият ход ще е оставката на Добрев и друг водач, ако имат.
    • 11
      111
      35 -4
      06:08, 13 яну 2018
      да видим кой ще им е другия водач; ако се съди по скандалите в другите градове някой контрабандист или недоосъден убиец
  • 12
    Ма
    Майка
    79 -9
    21:10, 12 яну 2018
    "Чакаме отговори, за да решим точно как трябва да мотивираме децата си да останат в този град. " - Аз като майка на две деца, колкото и да ми е трудно и мъчно казвам на децата си - НЯМАТЕ РАБОТА В ХАСКОВО!! Отивайте в София, Пловдив, Стара Загора или някъде навън. Този град умря за съжаление. Некадърно управление, хора изяждащи се отвътре. Единия спрял парите, другия конкурсите.... Писна ми.... Деца бягайте, нямате работа в този умиращ град!
    • Де
      Делян Добрев е Лъжец
      52 -5
      21:50, 12 яну 2018
      За съжаление сте много права
    • 11
      111
      58 -7
      06:19, 13 яну 2018
      как няма да е умрял?! в този град общината се е впила в хората тука като хиляди пиявици и кърлежи в куче! данъци, такси до скъсване ако си нормален човек и искаш да правиш нещо, ще те скъсат от такси и глоби! Начинът да се живее в Хво е да си извън закона /в сивата икономика/ или да си от кърлежите, които смучат кръвта на нормалните! Видяхте ли новия бюджет? 3 млн.лв. за интеграция или предотваряване на социално изключване! Безплатни детски градини за след 2ро дете /т.е. за циганите/, по 500лв за гледане на изоставено циганче и цели цигански села получават заплати за да гледат съседските изтърсаци/Динево/. Средна работна заплата 600лв, средна помощ за циганка- 1300лв! Нямало пари за полицаите: има 12 млрд. за социалното министерство т.е. за циганите, а няма пари за тези, които трябва да пазят реда! Хасково е свършено и не само асково, Нацията изчезва защото не се изрязва и изхвърля тумора, който я съсипва
  • 13
    Сл
    Случи се нещо НЕВИЖДАНО
    34 -14
    21:49, 12 яну 2018
    Цял ден хасково.нет нямат какво да пишат ....

    ... пародия на “Блиц” ...

    “медия” ама на село - който каквото си го направи такова ще ви е
  • 14
    Жо
    Жоро
    77 -6
    21:50, 12 яну 2018
    Мой близък, член на младежкия ГЕРБ-Варна, на едно събрание в Суворово, след речта на ЦвЦв си позволи да попита дали и кога се предвижда някаква програма за дотиране на "младия бизнес" и ГЕРБ има ли бюджет и доктрина по въпроса. Отговор не получи и след срещата ЦвЦв без задръжки каза на областния този "тъпанар който се прави на умен" да се маха... Тъпанара днес има семейство и ВиК фирма в Дюселдорф с персонал 100+ човека и техника за над 3 млн. Евро.
    • На
      Напълно съгласен
      50 -1
      09:28, 13 яну 2018
      С една дума - ФИЗКУЛТУРНИК.Във ВИФ / Спортна академия / един изпит се взема с главата- челна стойка. Другия начело на държавата мутра- пожарникар. Министър на правосъдието , завършилата рабфаг право Цецка Цачева. В правната комисия - гумен юрист Даниел някакав си. Абе все титани на мисълта
    • Гр
      гражданин
      31 -1
      01:44, 14 яну 2018
      ГЕРБ не търпи знаещи и можещи хора,а тъпи,надупени послушанковци.
  • 15
    Го
    Гост
    72 -7
    22:12, 12 яну 2018
    Всички предизборните програми и гръмки фрази са нищо друго освен едни празни обещания, високопарни думи нямащи нищо общо с реалността.Трябва да си най-големия дебил за да им се вържеш. Властта в днешно време, както сами се убедихте се възприема като начин за бързо забогатяване за сметка на обществото. Най-яркият пример за това е Делян Добрев.
  • 16
    Ка
    КАТЯ
    44 -3
    23:16, 12 яну 2018
    Докато в Общината си прехвърлят топката/кой крив,кой прав/хаосът става пълен!Всички общински структори си правят кой каквото си иска,почти като на командно дишане...А народът търпи...До кога-не се знае.Идете в Общностния център,за да добиете представа как някои хора умеят да се правят,че работят.
  • 17
    Ке
    КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
    16 -7
    05:48, 13 яну 2018
    "Небето пада , Небето пада"
    се развикал Евреина продавач на чадъри
    от партия Мутра
  • 18
    Бе
    Беливанов иди си
    31 -18
    07:55, 13 яну 2018
    Не съм съгласен ,че никой не може да го накара да напусне.Питам от кого зависи от гражданите ,,Отиваме пред общината и 'ОСТАВКА !ИДИ СИ !'Обаче с медиите,!В Хасково имаме толкова кадърни журналисти които знаят правилата.Няма кой да ни помогне ,ако сами не си помогнем!.Всеки ден грешка ,след грешка и потъваме ,потъваме и няма ме спасение.Те живеят с нашите пари и печелят време,а ние умираме.
  • 19
    Ка
    Каунь Петко
    47 -7
    09:04, 13 яну 2018
    Некадърни и крадливи герберасти!
  • 20
    Гр
    Гражданка
    64 -6
    10:35, 13 яну 2018
    Чакайте, чакайте, "колеги", коментиращи тук и на други подобни места! Кой ни е виновен , че сме страхливци! Кой ни е виновен, че само си чешем езиците и НИЩО, ама НИЩО на практика не правим! Я колко много сме и как можем да пометем тая пасмина не само в Хасково, ами в цялата ни държава, която се гаври с нас и ни води до физическо унищожение! Ако само излезеем наистина ВСИЧКИ на улицата (полицаи, лекари, учители, пенсионери, майки, безработни и т.н) и ЕДИННО се обявим против политическия геноцид в Б-я, мислите ли, че няма да успеем! Революция трябва, революция!!! Много сме, силни сме, ама сме СТРАХЛИВЦИ! Ето, и мен ме е страх Защо не си пиша истинското име, зашо се крия зад псевдоним, както всички тук.?!Разбира се, че не се казвам :гражданка".Да, ако обаче се легитимирам или излезна на площада сама и призова към бунт, вие ще сте първите, които ще минете покрай мен на площада, ще ме изгледате учудено, ще си кажете "Я пък тая , лудата" и ще се приберете со кротце , со благо да нищите политиката, да плюете ГЕРБ, БСП,ДПС и всички партийки, да обсъждате Беливанов, Делянов и прочее политическа пасмина, ама от вкъщи или по някой форум А мен, бунтарката други уж недоволни от положението ще ме приберат я в полицията., я в началото на Болярово, щото съм заплаха за сигурността и спокойствието на гражданите на Хасково! Така ли е? Така е, бедни ми братя! Няма какво да се лъжем, ние и само ние сме си виновни, че не се вдигнем, че не ги пометем, че им позволяваме да ги има!, че живеем в робски страх! Ей, не знаете само колко сме силни, ех не знаете! Хайде, че днес е събота, трябва да се понапазарува с последните парички от мижавата пенсийка, помощта за безработни или голяяяяяямата средна заплата от 600 лв, после да се сготви манджичка, да се седне пред телевизота и да се гледа о слуша колко важно е европредседателството и колко сме добре всички! А Хасково, а България........тях кучета ги яли!
    • Ге
      Георги
      34 -6
      12:22, 13 яну 2018
      Така е госпожо! Абсолютно сте права! Бранво,много точен коментар. Нужна е революция!!!
    • Гр
      Граждани на село раждани
      11 -35
      13:00, 13 яну 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • As
      asko
      1 0
      15:44, 15 яну 2018
      Госпожо "гражданка" това да си признаете страха е едната част (диагнозата) Следващата част е лечението и ако не се преодолеем собствения страх, нищо добро не ни очаква. Все още има хора с гражданска съвест, които изразяват мнението си. Спомням си лятото на 2013г когато имаше протести на пл.Свобода. След това на Коледа на 2013г, отново имаше шепа смели, повечето младежи, излезли да протестират срещу т.н. правителство на Орешарски . Не искам да го удължавам, но след тях имаше заплахи за държавни служители, за участието им. Не да се гледа отстрани, а да се подкрепят лично! И за да не каже някой, че е лесно да се дават оценки, казвам: аз съм от участниците!
  • 21
    Бо
    Божко
    40 -9
    11:17, 13 яну 2018
    Делян Добрев отдавна познава Добри. Още от работата им в областната управа. Знаеше го какъв е. Но го предложи за кмет. Смяташе, че ще е послушко. И Добри си е точно такъв- това за информация на тези дето го въздигат за дисидент срешу ГЕРБ. Какъв дисидент е този пенсионер след като се кълнеше във вярност в Бойко, когато той му поиска оставката. Всъщност ББ бе прав да иска оставката на Делянчо . Кандидатурата на Добри е негова и достойния акт след провала на кмета бе да си ходи. Беливанов е не самво послушен обаче и там не бе изчислен от гербаджиите, той още е некадърен и невероятен мързел. Вижте му трудовата биография, даскал, чантаджия в профсъюзите и синекурни длъжности. А партиите дето е сменил са безчет. Единствено е удобен на Стаматов, а Стаматов е невероятен консуматор, той ще сдъвка дядо Добри, ще изсмуче каквото може от него и ще го захвърли като ненужна церофанена обвивка на бонбон. Ние какво можем да направим? Права е дамата. Да протестираме. И то реално. Иначе ще избираме между хора като Георги Иванов и Добри Беливанов и после ще съжаляваме, ако въобще сме гласували.
  • 22
    Дл
    длъжен си
    24 -22
    12:46, 13 яну 2018
    Кметовете на Стара Загора,Димитровград,Бургас се върнаха от София по родните си места и доказаха ,че милеят за тях и наистина се развиват с космическа скорост,Добрев,ако ти си родолюбец като тях,докажи и си поеми Общината и си поправи грешката.Чак тогава ще ти бъде простено!!!!!!1
    • Гр
      Гражданин
      22 -2
      21:39, 14 яну 2018
      Кметът на Димитровград е човек излъгал за купената си диплома. За това, че излъга цяла България съдебната система нищо не направи защото е човек на Цв. Цв. Точно него ли давате за пример като в момента се присвояват едни 5 милиона лева за никому ненужен обект в центъра на Димитровград. Като не знаеш не пиши. Добри Беливанов е по-добрия кмет, но е изправен срещу вълчата глутница на ГЕРБ. И като човек е по-стойностен. Какво можеш да очакваш от един лъжец. Да те излъже пак или да те ограби, очакваш всичко. Като добър маниполатор умее да излиза от всякакви ситуации след като установи, че прокуратура и съд няма в България. Освен това каква съвест има този човек. Ако беше човек досега трябваше да си подаде оставката. Какво поколение ще възпита. Какво показа на младите, че с лъжата може да се върви напред.
  • 23
    Pe
    pepelanka
    24 -5
    12:52, 13 яну 2018
    ами след многото коментари сега коѝ ще бъде следващия ви гербер подарък от делянчо и пак да коментирате хасковлии цял живот ви подготвят наѝ добрата хранилка докато ви зарибят и хаѝде наново герб по добри нещастниците
  • 24
    Ма
    Мария Осева
    11 -3
    14:28, 13 яну 2018
    Ктъм тази статия липсва Монументът, гордостта на хасковлии прилича на изоставен след демокрацията комунистически завод.
    • До
      до г-жа Оса/ева
      6 -5
      19:03, 14 яну 2018
      Монументът изглежда така, както няма как да не изглежда нещо направено некачествено . Преди да обвинявате Беливанов, погледнете как изглеждат частните имоти на "великите му създатели" - няма да видите падаща облицовка и течове от всички възможни места.
  • 25
    Ев
    ЕВРОАТЛАНТИК
    26 -8
    18:13, 13 яну 2018
    Не се връзвайте кметуването не е работа за всеки Не възлагайте надежди че ДЕЛЯНЧО ще е добър кмет Той ще се доближи до Г Иванов но по прибирането иначеи не може да сварши работа Дядо Добри е добър шахматист но лош стопанин остави герберите в общината да си играят както си искат като джуджетата и само ги следеше После с един ход матира и ДЕЛЯНЧА и КОНСУЛА и РОСИТО и БИЛЯАНКА че и ДРАГЧО КОЛЕВ Нека го изтърпим още за да матира още негодници защото в общината е пълно с АБДАЛИ които работят само за себе си
  • 26
    Де
    Деян
    15 -7
    19:51, 13 яну 2018
    Не се заблуждавайте с Беливанов,това му е капацитета,отук нататък само ще се оглежда като насрано бебе и ще чака да го хвалят и той ще си мисли,че е велик,и ще дърпат конците и той ще мълчи,защото е последната спирка на влака.
  • 27
    Гр
    гражданин
    18 -4
    20:02, 13 яну 2018
    Браво,Красимира Славова,прекрасен коментар,показващ истината,такава,каквато е! Община без зам.кметове,без секретар,без финансов контрольор,без началници на повечето от отделите,неадекватен кмет и абсурдно управление,до кога ще търпим това. Пълен провал и тотално разочарование! Единственото,което беше нормално да се случи е оставка на Д.Добрев и ново ръководство на герб,така постъпват лидерите след поредица от грешки и провали,също така оставка на Беливанов и на групата самоизяждащи се общински съветници и нови ИЗБОРИ,но власт и кокал трудно се дават,а човешката наглост е безкрайна! Жалко за Хасково и неговите хора!
  • 28
    Бл
    Благогаря
    25 -7
    20:20, 13 яну 2018
    Да благодарим на н.в. Бойко Борисов че се събудихме живи днес. Да благодарим на н.в. Бойко Борисов, че ще си легнем живи отново. Да благодарим на н.в. Бойко Борисов и всички гербаждии и приближени некадърни кариеристи, качени на хранилката на Община Хасково, че ни освобождават от излишното ни ненужно богатство и обществен ресурс. Благодаря ви ББ. Бог да закриля Вас и цялата ви кохорха!!!
  • 29
    Бе
    Белфегор
    21 -2
    20:26, 13 яну 2018
    След като жесток ураган се стовари над Хасково, местните власти оценяват нанесените подобрения на 10 милиона лева....Веднъж исках да се върна в родния си град,но беше затворено...Доказано е, че ако си жител на Хасково, всяка година губиш по една точка от коефициента си за интелигентност....И запомнете.. Разликата между Хасково и киселото мляко е, че в киселото мляко има жива,активна култура!
  • 30
    Ев
    ЕВРОАТЛАНТИК
    13 -5
    20:56, 13 яну 2018
    Недейте така бе мчомчета не виждате ли че България е тясна вече за Бати Бойко ми той е пилитикот европейска величина Ние го виждаме вече на мястото на Юнкер и ли на Туск Какви е чеда раждала и ражда българска майка юнашка Бойко Цецо Лилито -какви звезди изгряват на нашият небосклон И вие ни занимавате с един стар пръч Беливанов и с тоя пикльо делянчо
  • 31
    Pe
    Pepelanka
    14 -30
    21:03, 13 яну 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 32
    Де
    Деян
    12 -10
    22:45, 13 яну 2018
    Това е равносилно на смърт.
  • 33
    Ня
    Няма обективност
    22 -3
    13:32, 14 яну 2018
    Хасково.нет, не сте обективни! Вината не е на дедо Добри - цялата вина за всичко е на Герп (с "п" накрая, защото не са достойни да носят в името си България!)! Цялата вина! Те довлякоха дедо ви Добри! Тяхни са управляващите съветници (и вашичкият, вкл.) - до един с меко казано съмнителна компетентност! Включително вашичкият, чиято единствена цел е да намали собствените си харчове и такси и не сме чули от него идея за благинка за повечко хасковлии. Техни (на Герп) са всички назначения в Общината и общинските фирми - до един некадърни, безхаберни, нагли, алчни, арогантни, кухи, тъпи и прости (последните три епитета - сининими, защото само един от тях е недостатъчен да обрисува "върховната степен" на познанията им)! Непрекъснато се опитвате да ни пробутате някакво разделение между кмет и партия - доброто и лошото ченге ли ще играят, не разбирате ли, че за обикновения гражданин няма значение - те са едно! И нищо добро не свършиха! Напротив - съсипаха града ни, източиха парите на Общината, изгониха децата ни! И като пълни шизофреници продължават да ни убеждават, че могат! Не! Не и Герп!
  • 34
    Jo
    John
    12 -13
    15:52, 14 яну 2018
    Платен репортаж!
  • 35
    Бр
    Братовчед на Мавританеца
    19 -1
    23:28, 14 яну 2018
    Не знам какво имаш в предвид че е донесъл много пари Добрев.Ако имаш в предвид лепенето на стиропор то 95% от "санираните" го псуват.А и ако имаш малко мозък би трябвало да знаеш че това са наши пари на данъкоплатците такива са и 100-те милиона отпуснати Полицаите които нямат права и затова нищо не правят.МВР не биха имали никаква нужда от допълнителни пари ако си изпълняваха задълженията особено от КАТ.От глоби щяха да вземат всеки месец бонуси от глоби.Трябва да има реформи в МВР и пари да вземат работещите а не като сега на калпак така обезверявате кадърните и желаещите да работят но понеже знаем за процента на дебилите в БЪЛГАРИЯ това няма да се случи.
    • Ас
      Аскувлия
      2 0
      15:31, 16 яну 2018
      Има 2 милиона данъкоплатци в България, които не лежат на държавния бюджет. 2 милиарда е годишната програма за лепенето на стиропорите. В задачката се пита: колко му струва на българския данъкоплатец "безплатното лепене"?
  • 36
    До
    до 21 Божко
    0 0
    08:15, 16 яну 2018
    Божко,прочети Георги Стоев, "Биволь" и тогава коментирай,ако имаш дар слово! Жив и здрав!!
  • 37
    Гл
    Глупости
    2 0
    12:20, 16 яну 2018
    За "между впрочем" и др. джурналистически бисери в стотията няма смисъл да се коментира. А иначе и при Г.Иванов улиците бяха безлюдни. Обезлюдяването на държавата не е градски, а национален проблем и за него носят вина от ГЕРБ. И при Г.Иванов един куп служители бяха "временно изпълняващи", така хем не се налагаше да са прави конкурс за длъжността, хем и съответния човек е напълно зависим и при най-малко подозрение, че вече не е надежден може да бъде сменен.
  • 38
    Ас
    Аскувлия
    4 -1
    15:11, 16 яну 2018
    "БСП заложи на компромати на висок тон"???Местното БСП се беше скрило като мишка в брашно, а Йончева вадеше кирливи ризи. Това не е компромат. Аман от некадъртици и манипулатори.
Последни новини