От х:

Днес в x:

Спор за количка за царевица на Пазара завърши със счупен череп

Спор за количка за царевица на Пазара на производителите в Кърджали завърши със счупен череп. Четирима пребиха продавач на царевица, отказал се да премести количката си. Те бяха предадени на Темида.

Районният съд в Кърджали одобри постигнатото споразумение подписано между прокурор от районна прокуратура Кърджали и защитника на подсъдимият А.Р.М.  , по силата на което го призна за виновен. Подсъдимият А.Р.М. е български гражданин, неженен, осъждан, безработен. Той е виновен в това, че на 04.07.2017 г.,  в гр. Кърджали,  в съучастие като подбудител и помагач с Х.М.Х.; П.С.Б.  и  М.И.М.  извършители, причинил на С.М.М. средна телесна повреда изразяваща се в счупване на основата на черепа в дясната и половина, с кръвотечение от дясното ухо, представляващо нараняване, което прониква в черепната кухина, като деянието е извършено с користна цел. Подсъдимите са принуждавали  С.М.М.  да премести количката си за царевица на пазара на производителите в гр. Кърджали, за да не конкурира търговията с царевица на А.Р.М.

Районният съд в Кърджали осъжда А.Р.М. на наказание лишаване от свобода за срок от две години и шест месеца,като отлага изпълнението на така наложеното наказание за срок от пет години от влизане на настоящото определение в сила.  Осъжда подсъдимият А.Р.М. на пробационна мярка, а именно -задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от шест месеца.  А.Р.М. ще трябва  да заплати по сметка на ОД МВР- Кърджали направените в хода на досъдебно производство разноските в размер на 214.00 лева.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини