От х:

Днес в x:

Цвета Караянчева: Кърджали ме зарежда, оставам областен координатор на ГЕРБ!

Кърджали ме зарежда! Имам нужда от контакта с хората. Оставам областен координатор на ГЕРБ. Аз съм преди всичко народен представител от Девети кърджалийски многомандатен район. Дължа го на местните хора и на партийните структури в областта. Номинирането ми за председател на Народното събрание от ПП ГЕРБ е признание за важността на Кърджали, като част от България. Кърджали е на дневния ред на правителството. Това заяви в ефира на Радио Кърджали новоизбрания председател на Народното събрание Цвета Караянчева.

Караянчева каза, че номинирането й за председател на висшия държавен орган я изненадало. Тя определи оставката на колегата си Димитър Главчев като достойна и държанвническа.

Шесте месеца на поста зам.-председател ме научиха да бъда по – дипломатична. Наричат ме мъжкото момиче на ГЕРБ. Това е така, защото съм учила и работила сред мъже. Надявам се това да ми помогне да овладея предизвикателствата на парламентаризма. Вече имам охрана ,което ми е дисконфортно, имам и администрация. Това обаче не означава че няма да си идвам в Кърджали. Преди ходех по района и се срещах с местните хора 3-4 дни на седмица. Сега ще отделям по два дни, но в никакъв случай няма да късам връзката с Кърджали, подчерта Цвета Караянчева.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини