От х:

Днес в x:

Социалистите посрещнаха ген.Радев в подножието на Орфей,обявиха го за горд българин

Изображение 1 от 6

    Социалисти от Кърджали посрещнаха в подножието на монумента на Орфей ген.Румен Радев,кандидат за президент,издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП.Колона от автомобили с развети трибагреници, озвучена с музиката от култовия сериал „На всеки километър“очакваше на входа на града кандидата за държавен глава.Той пристига в града за предизборна среща.Пръв го приветства председателят на областната организация на столетницата Милко Багдасаров.Председателката на инициативния комитет за подкрепа в Кърджали Константина Солакова му поднесе пита със сол.В международният ден на учителя го приветства и преподавателката Милка Дунгова,автор на девиза на Кърджали.Тя му връчи плакет с герба на града,на който е изписан девиза „Почитай миналото,гради бъдещето“.

    Ще Ви преведем из земята на българите, каза Константина Солакова на претендента за държавен глава. Той и отвърна,че работи и ще работи за България.Обичаме ви,сподели чувствата на присъстващите Константина Солакова.

    Генерал Радев се изкачи до монумента на Орфей. Тук той си направи колективна снимка на фона на Кърджали и символа на Родопите -митичния тракийски певец.Запитан коя му е любимата песен,кандидатът за президент,сподели,че любимите му песни са български,очарован е от мелодадията на „Осъдени души“,харесват композитора Митко Щерев и певецът Васил Найденов.

    Общинският председател на БСП Георги Кючуков връчи на ген.Радев тениска с надпис „Горд българин“,и каза,че в Кърджали го приемат като такъв.

    Генералът почете друг горд българин.Той поднесе цветя на паметника на освободителя на Кърджали ген.Васил Делов.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини