От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 29 януари

Новинар Юг: Дигите – отнасят ли Азис? Шефът на "Напоителни системи" в Хасково Азис Шакир заяви, че почва проверка на скъсаната дига на р. Марица край селата Рогозиново и Доситеево. Това е в резултат на новинарски сигнал, пише вестникът, че съоръжението е повредено от 3 години насам в резултат на дърводобив.

"Заобикаляш васермана, събуждаш се със сифилис" е другата водеща публикация в Новинар Юг. Само за месец откриха четирима. Все по-често двойките избягват официалния брак, за който задължително се правят изследвания.

"Цепениците скочиха с 10 лв." съобщава още вестникът. В цената от 120 лв. за тон дърва вече не е включен транспортът.

"Кметът изхвърля СДС И ДПС" четем в друга публикация. Двете партии не си плащали наема за офисите в Бизнесцентъра повече от 6 месеца.

"Хлапаци задигат лада, продават я в автоморга". Тарторът на групата Николай Стойчев уличен в още две кражби.

И още едно заглавие – "Маймуната оправдан за пране на наркомилиони". Апелативният съд потвърди оправдателната присъда на Кръстьо Кръстев – Маймуната за пране на над 2 милиона лева от наркосделки. Кръстев бе оневинен на първа инстанция от Хасковския окръжен съд, припомня вестникът.

Хасковска Марица – водещата тема – "Баща на две деца издъхна заради 500 лв." Беше неосигурен, нямаше пари да плати на докторите, твърдят близки на починалия. Гнойна варицела и остра сърдечна недостатъчност са официалните причини за смъртта на Иван Иванов.

"Заради висок данък хасковски фирми бягат в Баните и Стамболово" информира другата водеща публикация. Тройно скачат налозите за бетоновози и автокранове, се отбелязва в дописката.

"Свиленградчани за винетки в Гърция" пише още вестникът. За да се сдобият с дневна или седмична винетка, хората са принудени да отскачат до съседна Гърция. Това е защото в пощата и в бензиностанцията, където се продават стикерите в града, има само месечни и годишни винетки.

"Грипът иде до дни, болните растат ежедневно" пише още в Хасковска Марица.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини